Uyardı: Uzak durun uyanık olun   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-20-2010 (18:44)   Son Mesaj: 01-20-2010 (18:44)    Cevap: 0    Gösterim: 670  

    01-20-2010

    Uyardı: Uzak durun uyanık olun

    Uyardı: Uzak durun uyanık olun
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Mehmet Ali Ağaca konusunda teşkilatlarını uyardığı öğrenildi. Bahçeli, Ağca'nın karıştığı olayların MHP davasının dışında olduğuna işaret etti. Bahçeli, parti teşkilatlarına "Ağca üzerinden bu kişinin karıştığı olayları, MHP'ye karşı kullanmak isteyen kendini bilmezler çıkabilir" uyarısını yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, konuyu Pazartesi günü yaptığı Başkanlık Divanı toplantısında gündeme taşıdı. Teşkilatların uyarılmasını istedi.

    ESKİ SENARYOLARA DİKKAT!

    Gazeteci-yazar Abdi İpekçi cinayeti ve Papa suikastı hükümlüsü olan bir kişi üzerinden, olaya ideolojik bir boyut kazındırılabileceğine dikkat çeken Bahçeli, bu şekilde MHP'ye karşı, geçmişe dönük bir hesaplaşma adına suçlamaya gidilebileceği uyarısını yaptı. Bahçeli, ülkücülerin hiçbir dönem tasvip etmediği İpekçi cinayetinin, belli çevrelerce iftira ve karalama amaçlı kullanılabileceğini kaydetti. Edinilen bilgilere göre, Bahçeli şöyle devam etti: "Eski husumet senaryoları yeniden gündeme taşınmak istenebilir. MHP'ye yönelik yalan, iftira ve karalama kampanyası yapmak isteyenler çıkabilir. O nedenle, teşkilatlarımız uyanık olsun."




    Uyardı: Uzak durun uyanık olun Yorumları