Önce çiftlik kurdu sonra :-))   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-13-2010 (01:57)   Son Mesaj: 01-13-2010 (02:01)    Cevap: 1    Gösterim: 1143  

Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 3 gönderen oguzhan
  • 2 gönderen alptraum

    01-13-2010

    Önce çiftlik kurdu sonra :-))

    Önce çiftlik kurdu sonra :-))
    Farmwille'deki çiftliği için gübre ve mazot isteyen kafadarlar ne yanıt aldı?

    Kuşadası'nda iki kafadar önce Facebook internet sitesinde Farm Town, Farm Wille gibi sanal çiftlik oyunlarında çiftlik sahibi oldu, sonra İlçe Tarım Müdürlüğü'ne başvurarak gübre ve mazot desteği istedi.

    Önceki gün İlçe Tarım Müdürlüğü'ne gelen 15-16 yaşlarındaki iki çocuk, gazete ve televizyonlarda çiftçilere destek verildiğini duyduklarını belirterek, "İnternetteki çiftliğimiz için mazot ve gübre desteği alabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor? Çiftliğimize nasıl destek alırız?" diye sordu. Çocukların isteği karşısında şaşıran görevliler durumu İlçe Tarım Müdürü Hasan Göçmen'e aktardı. İki çocuğu ciddiyetle dinlediğini söyleyen Müdür Göçmen "Çocuklara böyle bir desteğin söz konusu olmadığını, ancak ayda bir müdürlüğe gelmeleri halinde çikolata desteği vereceğimi söyledim." dedi.

    Göçmen, sanal ortamda çiftçilik yapmaya çalışanlarla diyalog kurarak gerçek çiftçiliğin nasıl yapıldığını anlatmak gerektiğini belirterek, "Gelecekte bilinçli çiftçilerin yetiştirilmesi için doğrudan ilişki kurulması önem taşır. Bu çerçevede çocuklarla tarım ve hayvancılık konularında sohbet etmenin çok iyi bir tarımsal yayım şekli olduğunu düşünerek onları davet ettim. Bir ay sonra gelip gelmeyeceklerini bilmiyorum." şeklinde konuştu.

    yabanGülü, Bediüzzaman26 ve orionics bunu beğendiler.



    Önce çiftlik kurdu sonra :-)) Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  01-13-2010, 02:01

    --->: Önce çiftlik kurdu sonra :-))


    Bir cikolatayla 16 yasindaki cocuk kandirilmaz yahu :D Yani o cocuklar bir daha gelmez. Fakat müdür bir yesillikte nasil golf oynanabilecegini ve iki haftada bir onlarin gelip bunu ögrenebilecegini söyleseydi gelirlerdi :D
    yabanGülü ve Bediüzzaman26 bunu beğendiler.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum