Yeni mahya önerileri - Darbe yap sıhhat bul -   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-09-2009 (02:51)   Son Mesaj: 10-13-2009 (22:46)    Cevap: 1    Gösterim: 1027  

    10-09-2009

    Yeni mahya önerileri - Darbe yap sıhhat bul -

    Yeni mahya önerileri - Darbe yap sıhhat bul -
    Genç Siviller, 29 Ekim'de "Tehlikenin farkında mısınız?", 28 Şubat'ta ise "Camiler laiktir laik kalacak" mahyalarının asılmasını önerdi.
    İstanbul'un büyük camilerine kurtuluş yıldönümü nedeniyle asılan ve büyük tepkilere neden olan mahyalar, Genç Siviller tarafından eleştirildi. Mahyaların asıldığı camilerden biri olan Süleymaniye Camii önünde toplanan Genç Siviller, yeni mahya önerilerini ellerinde taşıdı.

    Genç Siviller adına yapılan basın açıklamasında, camilerin ezanın Türkçeleştirilmesinden bu yana bu kadar zulüm görmediği savunuldu. Açıklamada, "Dağlardan kaldırılsın dediğimiz sözler İstanbul'un semalarına asıldı. İstanbul'un kurtuluşu yıldönümü için kafa kafaya verip bu ırkçı-militarist sloganları camilere asanları Allah'a havale ediyoruz." denildi.

    Açıklamanın sonunda Genç Siviller bu işin sorumlusu olarak gördüğü İstanbul Valisi Muammer Güler'e yeni mahya önerilerinde bulundu. Genç Siviller, 29 Ekim'de "Tehlikenin farkında mısınız?", 28 Şubat'ta "Camiler laiktir laik kalacak", 12 Eylül'de "Darbe yap sıhhat bul", 27 Mayıs'ta "Ey asker tut bizi", 30 Ağustos'ta "Ya sev ya Terk eyle, Hoş geldin ey şerr-i Milliyetçilik" mahyalarının camilere asılmasını önerdi.

    (CİHAN)




    Yeni mahya önerileri - Darbe yap sıhhat bul - Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  10-13-2009, 22:46

    --->: Yeni mahya önerileri - Darbe yap sıhhat bul -


    tabi vergi haftasında ****>VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR******** ------- trafik haftasında ****>NAMAZDAN ÖNCE İÇME YERSİN CEZA- NAMAZDAN SONRA BAS GAZA****< (fetvası zekeriya beyazdan) ee nasıl olsa ülkemde hafta bitmez hayat kadınları yarın bizim ne eksigimiz var bizde hafta istiyoruz derlerse onlarda MAHYA konusunda yararlanacaklardır e meyhanecilerin başı kelmi onlarda bu ülkenin çocukları kısaca DARBE SEVERLER,, MEYHANESEVERLER,, KERHANESEVERLER,, BİLİMUM SECDESİZLER bu imkandan yararlanmalıdırlar kanaatindeyim