Atatürke benzemeyen posteri astilar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 06-16-2009 (22:00)   Son Mesaj: 06-16-2009 (22:00)    Cevap: 0    Gösterim: 757  

    06-16-2009

    Atatürke benzemeyen posteri astilar

    Atatürke benzemeyen posteri astilar
    Hekimlerin kura töreninde asılan postere tepki: Hiç mi Atatürk görmediniz?


    Uşak'ta aile hekimliği yapacak 101 hekimin belirlenmesi için Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura törenine salona asılan ve Atatürk'e hiç benzemeyen Atatürk posteri tepki çekti. Milliyet'in haberine göre töreni izleyenler, `hiç mi Atatürk posteri görmediniz' diye yetkililere tepki gösterirken, organizasyonu yapan Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, salona geldiğinde posteri fark ettiğini ve kendisinin de Atatürk'e benzetemediğini, ancak o saatten sonra birşey yapamadıklarını söyledi. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Başkanı Ercan Uzun ise, durumu `skandal' olarak nitelendirdi.

    Törene Uşak Vali Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, MHP'li Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Sağlık İl Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çevre ve Orman İl Müdürü Ramazan Toker, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve hekimler katıldı. Görev yerleri belli olacak hekimler heyecanla beklerken, salonda asılı Atatürk posteri herkesin dikkatini çekti. Davetliler posteri asanlara, `hiç mi Atatürk posteri görmediler' diye tepki gösterirken, poster tören sonuna kadar salonda asılı kaldı.




    Atatürke benzemeyen posteri astilar Yorumları