Sütaş Fabrikası'nda yangın   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 06-16-2009 (17:23)   Son Mesaj: 06-16-2009 (17:23)    Cevap: 0    Gösterim: 688  

    06-16-2009

    Sütaş Fabrikası'nda yangın

    Bursa'nın Karacabey ilçesinde Sütaş Fabrikası'na ait hayvan çiftliğinin ek tesislerinde yangın çıktı.

    Çok sayıda itfaiye aracının müdahale ettiği yangından hayvanlar kurtarılırken, kurtarma çalışması sırasında aralarında bir askerin de bulunduğu 4 kişi hafif şekilde yaralandı.
    Alınan bilgiye göre Bursa-Karacabey Kavşağında bulunan ve açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yaklaşık 4 yıl önce yapılan Sütaş Fabrikası bünyesindeki ek hayvan üretim tesislerinin samanlık bölümünde öğle saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, ilk önce çiftlik çalışanları müdahele etti ve hayvanları daha güvenli bir alana nakletti. Rüzgarın etkisiyle söndürülmekte güçlük çekilen yangına, Karacabey itfaiyesinin yanı sıra Bursa merkezden ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor.
    Hayvanların tahliyesi sırasında yaralanan biri asker 4 kişi ayakta tedavi edildi.
    Yangının, içerde çalışan foklift makinasının eksozundan çıkan kıvılcım sonucu oluştuğu ve samanlara sıçrayarak büyüdüğü belirtiliyor. Çiftliğin hayvan üretim tesislerinde 50 kişinin çalıştığı öğrenildi.

    (CİHAN)




    Sütaş Fabrikası'nda yangın Yorumları