sabotaj yapalım adam kaçırıp darp edelim   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 05-07-2009 (08:37)   Son Mesaj: 05-07-2009 (08:37)    Cevap: 0    Gösterim: 1149  

    05-07-2009

    sabotaj yapalım adam kaçırıp darp edelim

    Sabotaj yapalım adam kaçırıp darp edelim


    Ergenekon soruşturmasıyla ilgili ikinci iddianamenin ek delillerinde örgütün medya ile ilgili planları da yer alıyor. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yapılacak legal ve illegal faaliyetlerin anlatıldığı raporda, Vakit Gazetesi'ne karşı yapılacak eylem tarzları belirlenmiş.



    Gazetenin yayınlarına yönelik alınacak tedbirler legal ve illegal faaliyetler olmak üzere iki ayrı kategoride değerlendiriliyor. Legal faaliyetler arasında gazete yönetiminin ve çalışanlarının özel yaşamlarının teknik takibe alınması tavsiye ediliyor. Açılacak çok sayıdaki davayla gazetenin çalışamaz hale getirilmesinin önemine dikkat çekiliyor. İllegal faaliyetler bölümünde ise tüyler ürpertici planlar sıralanıyor: "Gazete dağıtım sistemi ve dağıtım şirketi takibe alınarak, dağıtım araçlarına yönelik eylem yapılması. Gazetenin baskıya girdiği akşam saatlerinde, gazete binasının elektrik, gaz, yangın güvenliği gibi alanlarına yönelik saldırı ve sabotajlarda bulunulması. Adam kaçırma, tehdit, darp gibi yollara başvurulması."




    sabotaj yapalım adam kaçırıp darp edelim Yorumları