Baskının şokunu üzerinden atamıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-06-2009 (22:20)   Son Mesaj: 05-06-2009 (22:20)    Cevap: 0    Gösterim: 603  

    05-06-2009

    Baskının şokunu üzerinden atamıyor

    Mardin'in Mazıdağı ilçesi Bilge köyündeki saldırının yapıldığı evde bulunan ve yara almadan kurtulan Remziye Arı (25), olayın şokunu üzerinden atamıyor.

    Bilge köyünde Sevgi Çelebi ile Habip Arı'nın nişanının yapıldığı eve düzenlenen saldırıda olaydan yara almadan kurtulan Habip Arı'nın ablası Remziye Arı, saldırının etkisi ile olayda annesi Kafiye, babası Mithat ve kardeşleri Habip ile Ruken'in yaşamını yitirmesi nedeniyle olayın etkisinden kurtulamıyor.

    Ailesinin taziyesi için Bağlar beldesindeki Mazıdağlılar yas evinde bulunan Remziye Arı, sürekli fenalık geçirip sık sık bayılması üzerine yakınları tarafından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

    Tedavi altına alınan Remziye Arı'ya refakat eden yakınları, Remziye'nin tüm yaşananlara tanık olduğunu vurgulayarak, ''Erkeklerin bulunduğu oda silahla taranınca, kadınlar bulundukları odanın lambasını söndürmüş. Kadınların bulunduğu oda da taranırken, Remziye ve 2 kardeşi yorgan ve döşeklerin altına saklanmış. Olaydan bu şekilde kurtulmuşlar. Saldırganlar gittikten sonra ortaya çıkmışlar ve vahşeti görmüşler. Olayın şokunu üstünden bir türlü atlatamıyor'' dediler.

    AA




    Baskının şokunu üzerinden atamıyor Yorumları