Eruygur zevkten dört köşe!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-04-2009 (15:30)   Son Mesaj: 05-04-2009 (15:30)    Cevap: 0    Gösterim: 611  

    05-04-2009

    Eruygur zevkten dört köşe!

    Komalık denilerek tahliye edilen Eruygur'un kafedeki görüntüleri tartışılıyor. Eruygur'la aynı kafede bulunanlar izlenimlerini anlattılar.

    İddia edilen Ergenekon Terör Örgütü soruşturması kapsamında Kandıra Cezaevi'nde tutukluyken düşüp başını vurarak hastalandığı iddia edilen, ardından komalık olduğu için mahkemece tahliye edilen Jandarma eski Genel Komutanı Şener Eruygur'un görüntülendiği kafede bulunan ve Eruygur'u yakından gören kişiler, Şener Eruygur'un gayet sağlıklı olduğunu bildirdiler.

    ŞOK GÖRÜNTÜ



    Eruygur ile aynı kafede bulunan ve ismi bizde mahfuz olan bir vatandaş Vakit'e şunları anlattı: “Eşimle beraber 1 Mayıs günü öğlen saatlerinde Bağdat Caddesi üzerindeki Cafe Crown'a girdik. Girerken gözüm sol tarafta oturan beyaz saçlı gözlüklü ve bordo kazaklı bir beye takıldı. Sürekli televizyon ve gazetelerde gördüğüm bir kişi olduğunu anladım. Konuyu hanıma açtım. Jestlerine mimiklerine dikkatlice bakınca Şener Eruygur olduğunu anladım. Dışarıya göz atınca makam arabasını da gördüm. İçerisinde subay tıraşlı iki kişi oturuyordu. Bir bahaneyle kalkıp yakından bakınca emin oldu. Yaklaşık yarım saat aynı ortamda kaldık. Komada olduğu söylenen ve çok hasta olduğunu bildiğim Şener Eruygur karşımda oturuyordu ve hiçbir şekilde hasta hali yoktu. Eşiyle konuşuyor, kahve içiyor, gülüyordu. Kafe bayağı kalabalıktı. Kalabalık olduğu için sıkılgan bir hali de yoktu. Benim başıma bu kadar olay gelse ve her gün televizyonlarda çıksam bu kadar insan içine çıkamazdım. Siyah bir şapkası vardı. Onu da masanın üstüne bırakmıştı. Biz onlardan sonra geldiğimiz için bir süre sonra eşiyle beraber kalktı. Siyah şapkasını başına takıp gayet hızlı ve çevik bir şekilde eşini koluna takarak kafeden çıktı. Eşiyle aynı boydaydı. Çıkarken göz attım, makam aracındaki korumalar hemen inip kapıları açtı. Eruygur arabaya binip gitti.”

    Bilindiği gibi, 17 Eylül 2008 günü Kandıra Cezaevi'nde düşerek başını koğuşun merdivenlerine vurduğu iddia edilen Şener Eruygur, Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmış, buradan GATA'ya sevkedilmişti. Eruygur sağlık sorunları gerekçe gösterilerek 22 Eylül 2008'de tahliye edilmişti.VAKİT




    Eruygur zevkten dört köşe! Yorumları