Erdoğan: Bunun için mi telaş ettiniz!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-04-2009 (15:30)   Son Mesaj: 05-04-2009 (15:30)    Cevap: 0    Gösterim: 819  

    05-04-2009

    Erdoğan: Bunun için mi telaş ettiniz!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vakıflar Haftası nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşma sırasında dilekçe vermek isteyen vatandaşın devlet memuru olduğunu ve terfi için kendisiyle görüşme talebinde bulunduğunu açıkladı.



    Başbakan Erdoğan, Vakıflar Haftası nedeniyle Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlenen törenden ayrılırken, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin 'Siz konuşurken bir vatandaş dilekçe verme girişiminde bulundu?' sorusuna karşılık Erdoğan, "Dilekçesini aldım, okudum. Şu anda görüşme talebi var. Sadece görüşme talebi var." dedi. Erdoğan, dilekçenin içeriğinin ne olduğu yönündeki bir başka soruya ise "Bilemiyorum, herhalde terfidir" şeklinde cevap verdi. Dilekçe vermek isteyen vatandaşın devlet memuru olduğuna işaret eden Erdoğan, bir gazetecinin 'Görüşecek misiniz?' sorusu üzerine de "Görüşürüm, niye görüşmeyeyim. Bunun için bu kadar telaş ettiniz, eyvah" şeklinde konuştu. Erdoğan, "Siz konuşurken birden sahneye fırlayınca böyle telaş oldu" diyen gazetecilere de "Böyle sahneye fırlayanlar ara sıra oluyor." dedi.

    Başbakan Erdoğan'a dilekçe vermek isteyen vatandaşın isminin Şenol Ajder olduğu öğrenildi. (CİHAN)




    Erdoğan: Bunun için mi telaş ettiniz! Yorumları