Polisten kaçmak için bakın nereye saklandı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-03-2009 (09:00)   Son Mesaj: 05-03-2009 (09:00)    Cevap: 0    Gösterim: 650  

    05-03-2009

    Polisten kaçmak için bakın nereye saklandı

    İzmir'in Karabağlar ilçesindeki marketten hırsızlık yaparak kaçan 2 kişi ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı.

    Hırsızlık olayına karışan zanlılardan biri kaçmayı başarırken, diğer zanlı saklandığı dere yatağındaki su kuyusunda yakalandı.

    Edinilen bilgilere göre olay, Eskiizmir semti 3771/2 sokakta bulunan markette 01.00 sularında meydana geldi. Market kapandıktan sonra işyerine gelen hırsızlık zanlısı, H.B (17) ile A.A.(17) kepenk kilitlerini kırarak içeri girdi. Markette bulunan sigara, içki ve yaklaşak 4 bin 500 TL bozuk parayı alan zanlılar, marketten çıkarken vatandaşlar tarafından fark edildi. Zanlılar ara sokaklara doğru kaçarken, ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, H.B. ve A.A.'nın peşine düştü. A.A., ara sokaklarda izini kaybettirirken, 3876 sokak üzerinde bulunan dere yatağına doğru koşan H.B. burada dere yatağındaki su kuyusuna saklandı. Zanlıları yakalamak için detaylı araştırma yapan polis ekipleri dere yatağında son anda bir su kuyusunun olduğunu fark etti.

    Polis, hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan H.B.'yi içi boş olan su kuyusunda buldu. Polis, diğer zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Su kuyusu içinde yakalanan diğer zanlı H.B. ise ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. (CİHAN)




    Polisten kaçmak için bakın nereye saklandı Yorumları