Erdoğan İKM'de incelemelerde bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 05-03-2009 (03:00)   Son Mesaj: 05-03-2009 (03:00)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    05-03-2009

    Erdoğan İKM'de incelemelerde bulundu

    Üsküdar'daki evinde yeni kurmaylarıyla bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi inşaatını denetledi.

    Öğleden sonra İstanbul'a gelen Başbakan Erdoğan, Üsküdar'daki evinde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile görüştü.

    Görüşmenin ardından bakanlarla birlikte Harbiye'de bulunan İstanbul Kongre Merkezi inşaatına gelerek incelemelerde bulunan Erdoğan'a burada İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş da eşlik etti.

    Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren incelemeler nedeniyle şantiyede çalışan yaklaşık 200 işçi inşaat alanından dışarı çıkartıldı. Başbakan Erdoğan ve bakanların çıkışı sonrası koşarak şantiyeye giren işçilerden bazısı, "Başbakan yüzünden koğuşlarımıza giremedik" şeklinde sitemde bulundu.
    (CİHAN)




    Erdoğan İKM'de incelemelerde bulundu Yorumları