Erdoğan ve Gerçeker ne görüştü?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-30-2009 (20:20)   Son Mesaj: 04-30-2009 (20:20)    Cevap: 0    Gösterim: 666  

    04-30-2009

    Erdoğan ve Gerçeker ne görüştü?

    Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yaptığı görüşmede yargının sorunlarını ele aldıklarını bildirdi.

    Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yaptığı görüşmenin daha önceden planlanmış nezaket ziyareti olduğunu, görüşmede yargının sorunlarını ele aldıklarını bildirdi.

    Gerçeker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan ile görüşmesinin önceden planlandığını ve Erdoğan'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

    Görüşmede, yargının sorunlarının, sıkıntılarının gündeme geldiğini, Erdoğan'a sorunları ilettiğini ifade etti. Gerçeker, ''Hukuki tartışmalara girmedik. Olağanüstü bir şey yok'' dedi.

    Anayasa değişikliğine ilişkin daha önce dile getirdiği görüşlerini Başbakan'a aktardığını söyleyen Hasan Gerçeker, Yargıtay binasıyla ilgili sıkıntıları da dile getirdiğini belirtti.




    Erdoğan ve Gerçeker ne görüştü? Yorumları