'Naber Kemal Abi'ye ilginç cevap   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-25-2009 (14:40)   Son Mesaj: 04-25-2009 (14:40)    Cevap: 0    Gösterim: 587  

    04-25-2009

    'Naber Kemal Abi'ye ilginç cevap

    CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Vakit’in bir PKK’lı ile görüştüğü iddialarına karşı kendisini böyle savundu...

    CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Vakit Gazetesi'nde manşetten verilen ve kendisinin Frankfurt'ta PKK'lı Mustafa Günel ile görüştüğü ileri sürülen "Naber Kemal Abi" başlıklı habere yanıtı ilginç oldu.

    PKK'LIYLA GÖRÜŞTÜN MANŞETİNE CEVAP VERDİ

    Kılıçdaroğlu, "Bir PKK'lıyla görüştüğümü iddia ediyorlar. Ben bu şahsı tanımıyorum, telefonla da görüşmedim. Bu gazete yalanlarına devam ediyor. Daha önce açtığım tazminat davalarıyla Akit'in isim hakkını almıştım. Şimdi yine dava açacağım. Sanırım Vakit'in ismini de alacağım. Arzu eden gençler Akit ya da Vakit adı altında bir gazete ya da dergi yayımlayabilirler" diye konuştu.

    DAVA AÇACAĞIM

    Haberi bir mizah unsuru olarak gördüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Bunlar hayali. Başka çaremiz yok dava açacağım. Dava aça aça bir hal olduk. Ben hiçbir kimseye hayatımda 'Mustafacım' demedim. Böyle bir telefon konuşması yapmadım. O kişiyi tanımıyorum. Nasıl böyle bir şey yazabiliyorlar" dedi.

    ŞOK BELGE ORTAYA ÇIKTI: KILIÇDAROĞLU...





    'Naber Kemal Abi'ye ilginç cevap Yorumları