23 Nisan'a Baykal damgası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-24-2009 (02:20)   Son Mesaj: 04-24-2009 (02:20)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

    04-24-2009

    23 Nisan'a Baykal damgası

    Meclis'teki kutlamalara Erdoğan ile Baykal arasındaki soğukluk damgasını vurdu.

    BAYKAL GÖRMEMEZLİKTEN GELDİ - KARELER İÇİN TIKLAYIN

    TBMM Başkanı Köksal Toptan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 89. yıldönümü münasebetiyle tebrikleri kabul etti. Meclis'teki kabule Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile anamuhalefet lideri Deniz Baykal arasındaki soğukluk damgasını vurdu. Protokolde aynı yerde bulunan ikili tokalaşmazken, Başbakan Erdoğan'ın kafa ile verdiği selamı Baykal görmezlikten geldi.

    Meclis Başkanı Toptan'ın ev sahipliğindeki kutlama törenine geniş bir katılım oldu.

    TBMM kabul salonda gerçekleşen törene; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP lideri Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, bakanlar, kuvvet komutanları, Yüksek Yargı başkanları, YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Bakanı Melih Gökçek, çok sayıda parti genel başkan yardımcısı, milletvekilleri ve yüksek düzeyli bürokrat katıldı. Törene çok sayıda yabancı misyon şefi katılırken, DTP'den kimse iştirak etmedi.

    Törende Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Deniz Baykal arasındaki soğukluk dikkat çekti. Tören öncesi kendisine ayrılan yere gelen Başbakan, Genelkurmay Başmanı Orgeneral Başbuğ ile tokalaştı. Daha sonra törene gelen Baykal, Başbuğ ile tokalaşırken, sol tarafta bulunan Erdoğan ile tokalaşmadı. Baykal, Başbakan'ın kafa ile verdiği selamı da almadı.

    Protokolün yerini almasının ardından Meclis Başkanı Toptan tebrikleri kabul etti. Kısa süren törenin ardından TBMM kabul salonundan ayrılan Başbakan ve parti genel başkanları ve Bakanlar basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

    CİHAN
    MECLİS'TE 23 NİSAN RESEPSİYONU - KARELER İÇİN TIKLAYIN

    KÖŞK'TE BİR İLK - KARELER İÇİN TIKLAYIN

    BAYRAM GÜNÜ ÇOCUKLAR AĞLADI - KARELER

    ABDULLAH GÜL ÇOK DİRENDİ AMA... - KARELER

    BUGÜN 23 NİSAN - İŞTE EN RENKLİ FOTOĞRAFLAR

    23 NİSAN'DA ÖRTÜ RAHATSIZLIĞI - KARELER





    23 Nisan'a Baykal damgası Yorumları