Ali Balkaner, cezaevinden çıktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-21-2009 (11:27)   Son Mesaj: 04-21-2009 (11:27)    Cevap: 0    Gösterim: 823  

    04-21-2009

    Ali Balkaner, cezaevinden çıktı

    İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Zimmet" suçundan yargılandığı davada 1 milyon 500 bin TL kefaletle tahliyesine karar verilen Yurtbank'ın eski sahibi Ali Avni Balkaner, cezaevinden çıktı.

    Yakınlarına sarılan Balkaner, "Söylemek istediğim çok şey olacak ama şimdi değil. İnşallah zaman içerisinde çok şey öğreneceksiniz." dedi.

    Kartal H Tipi Cezaevi'nde bulunan Ali Avni Balkaner, İstanbul 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 1 milyon 500 TL kefaletle serbest bırakma kararının ardından bugün cezaevinden çıktı.

    Ali Balkaner'in eşi, kızları ve yakınları, cezaevinde önünde Balkaner'in çıkmasını bekledi. Cezaevinden yürüyerek çıkan Balkaner, eşi ve çocuklarına sarıldı. Yakınları da tahliye kararını alkışlarla karşıladı.

    Bu arada, tahliyesine ilişkin görüşü sorulan Ali Balkaner, "Söylemek istediğim çok şey olacak; ama şimdi değil. İnşallah zaman içerisinde çok şey öğreneceksiniz." diye konuştu.

    Ali Balkaner ve ailesi, araca binerek cezaevinden ayrıldı.

    CİHAN




    Ali Balkaner, cezaevinden çıktı Yorumları