Dünya bu görüntüleri konuşuyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 04-20-2009 (00:20)   Son Mesaj: 04-20-2009 (00:20)    Cevap: 0    Gösterim: 691  

    04-20-2009

    Dünya bu görüntüleri konuşuyor

    İngiliz polisinin G-20 zirvesinde uyguladığı şiddetin yankıları sürüyor.

    Uyguladığı sert müdahalelerle bir kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan İngiliz polisinin kameralara takılan yeni şiddet görüntüleri yayınlandı.

    İngiliz polisinin G-20 zirvesine gölge düşüren sert uygulamalarını yansıtan görüntülere yenileri eklenmeye devam ediyor

    Yayınlanan yeni görüntülerde polisin kalkanıyla sert bir şekilde kafasına vurması üzerine bu gösterici zor anlar yaşıyor.

    [FLV]http://videogaleri.samanyoluhaber.com/video/2009/4/19/6.flv[/FLV]

    Genç göstericinin polise karşı herhangi bir saldırı girişimi olmaksızın karşılaştığı bu sert muamele İngiliz kamoyunda da infiale sebep oldu.

    Bir diğer görüntüde ise 35 yaşında bir kadın, polisin önce elinin tersiyle vurduğu tokata maruz kalırken daha sonra aynı polis tarafından coplandı.

    35 yaşındaki Nicola Fisher ise basına yaptığı açıklamada polis görevlilerinin yaptıklarını ifşa ettiği için hayatından endişe duyduğunu dile getirdi.

    İngiliz polisi G-20 zirvesi sırasında protestocularından birini sert bir şekilde yere itmiş ve protestocu kalp krizi geçirerek olay yerinde hayatını kaybetmişti.




    Dünya bu görüntüleri konuşuyor Yorumları