Murat Karayalcindan kaset üzerine konustu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-25-2009 (00:36)   Son Mesaj: 03-25-2009 (00:36)    Cevap: 0    Gösterim: 684  

    03-25-2009

    Murat Karayalcindan kaset üzerine konustu

    CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Karayalçın, büyükşehirdeki üst düzey bürokratların bazı belediye çalışanlarına baskı yaptıklarını iddia etti. Karayalçın'ın Gökçek'e şehit ve gazilerle ilgili bir de önemli sorusu var.
    CHP'li Murat Karayalçın, Kanal A'da yayınlanan programda Ankara projelerini anlattı. Hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karayalçın, montajlanmış kasetlerle gündem değiştirilmeye çalışıldığını söyleyerek, kasetin montajsız halini yayınlattı.
    İşte Karayalçın'ın canlı yayındaki o sözleri;
    Yayınlanan kaset benim kasetlerim değil. Bu kaset (montajsız olan) İhlas Haber Ajansı'ndan satın alınan kasettir. İhlas Haber Ajansı'nın 2004 yılında hazırlamış olduğu ve arşivine kaldırmış olduğu kaseti biz bu kaseti aldık ve basına dağıttık. Teşekkür ederim sizde gösterdiniz bunu. Bu montaj değil gerçek kasettir.

    "O KASETLER MONTAJLI VE İMZASIZ"
    Bakın benim bunun altında imzam var. Bu İhlas Haber Ajansı'nın net, eldeki tek delil de bu zaten hazırlamış olduğu gerçek kasettir. Şimdi öbürü dediğiniz korsan, altında imza yok, montaj var.

    "APO POSTERLERİ SIZDIRILMIŞ"
    Birkaç yüzbin insan var. Zaten kasette de görülüyor. Tek tek insanlar, İstasyon Meydanı'na üstleri aranak içeriye alındılar. Eğer insanların üzerleri yeteri kadar aranmamışsa ya da ellerindeki Apo posterlerine el konulmamışsa, bu benim sorunum değil. Sonuçta oradaki kontrolü ben yapmıyorum.

    "ÜLKEMİZİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ"
    PKK unsurları heryere sızıyorlar. Sadece Diyarbakır'a değil, başka yerlerde yapılan toplantılara da sızıyorlar ve Emniyet güçleri de bunları ayıklıyorlar. Burada önemli olan şu: Evet PKK unsurları vardır. Burada sanki onların miting alanınıda eğemen oldukları izlenimine karşın, benim bunları söylemiş olmam (ülkemizi böldürmeyeceğiz sözleri) hayatımın en zevkli konuşmasıdır. Daha da önemlisi Diyarbakırlı vatandaşlarımızın bunu dakikalarca alkışlamasıdır.

    "KORSANA BİRKAÇ YÜZ MİLYAR"
    Zaten ciddi olsalar, bu kasetlerin altına onlar imzalarını atmazlar mı? Bu kasetleri kimlerin hazırladığını söylemezler mi? Birkaç yüz milyon lira harcamışlar belli. Birkaç yüz milyarlık kaynağı harcıyarak, korsan kaset yapıyorlar. Montajlanmış film haberlerini veriyorlar.

    "SOKAKLARDA ŞEHİTLERİN İSİMLERİ NEDEN YOK?"
    Madem ki şehit ve gazilerimiz için bu soru soruldu. Ben de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanına sorayım. Neden sokaklarımıza şehitlerimizin adlarını vermiyorlar? Neden sokaklarımıza şehitlerimizin adlarının verilmesi için Meclis, Büyükşehir Belediye Meclisi'nde verilen önergeleri reddediyorlar. Bunu sormaz lazım!

    "BUNLARIN HESABINI SORARIM"
    Ben Ankara'ya hizmet verdikleri sürece Ankaralılara hizmet verdikleri sürece hiçbir işçimizi işten çıkarmayacağım. Hepsinin başımın üstünde yeri var sadece Melih Gökçek işten çıkarılacaktır. Melih Gökçek ve yandaş kadrosu diyordum. Ama şimdi buna bir unsur daha ekliyeyim. İşçilerimizi tehdit eden belediyenin şube müdürlerini daire başkanlarını Ömer Bey, bu programda söz geldiği için uyarmak istiyorum. Bunu yapmayın, bunu da yaparlarsa bununda fitil fitil hesabını sorarım.




    Murat Karayalcindan kaset üzerine konustu Yorumları