Bingöl'de 1 şehit!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-30-2009 (23:29)   Son Mesaj: 01-30-2009 (23:29)    Cevap: 0    Gösterim: 961  

    01-30-2009

    Bingöl'de 1 şehit!

    Bingöl'de 1 şehit!
    Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Bingöl'ün dağlık arazi kesiminde dün icra edilen operasyon esnasında düşme sonucu yaralanan 1 güvenlik görevlisi kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

    Operasyonda şehit düşen er Özkan Çetinkaya, Sinop'un Erfelek ilçesinde toprağa verildi. Genç ilçesinde operasyonda düşme sonucu şehit olan 9 aylık er Özkan Çetinkaya (21) için Erfelek Hükümet Meydanı'nda tören düzenlendi.

    Törene, şehidin annesi Hamide ve babası Recep Çetinkaya ile yakınları, Vali M. Hakan Güvençer, Samsun Garnizon Komutanı Mehmet Ali Yıldırım, Sinop Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Akış ve askeri erkan katıldı.

    Tören sırasında ayakta durmakta güçlük çeken ve bir süre sonra fenalaşan anne Hamide Çetinkaya'ya 112 Acil Servis ekibi müdahale etti. Meydanda kılınan cenaze namazının ardından şehit er Çetinkaya'nın cenazesi, ilçeye bağlı Salı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.




    Bingöl'de 1 şehit! Yorumları