Dünya donuyor, Dubai`ye bile kar yağdı!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-27-2009 (01:52)   Son Mesaj: 01-27-2009 (01:52)    Cevap: 0    Gösterim: 719  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan

    01-27-2009

    Dünya donuyor, Dubai`ye bile kar yağdı!

    Paris -25 derece olunca 19 kişi donarak öldü.
    Son iki günde Fransa’nın güneybatısı ile İspanya’nın kuzeyinde etkili olan şiddetli fırtınada ölenlerin sayısı 19’a yükseldi. Elektrik ve ulaşımı altüst eden fırtınanın hızının akşama doğru düşmesi bekleniyor.

    Atlantik’ten Avrupa’ya gelen son 50 yılın en şiddetli fırtınası İspanya ile Fransa’da yüzlerce evin tavanlarının yıkılmasına, binlerce ağacın devrilmesine ve elektrik şebekelerinin çökmesine neden oldu. İspanya’da ise fırtına 15 kişinin ölümüne neden oldu. Barcelona’ya yakın Sant Boi De Llobregat’taki bir spor salonu tavanının bir kısmının çökmesi sonucu 4’ü çocuk 9 kişi hayatını kaybetti.

    Dubai’nin yüksek yerlerine kar yağdı

    Birleşik Arap Emirlikleri`nin kuzey kesimindeki bir dağa kar yağdığı bildirildi. Ras El Haime kentinin kuzeydoğusunda yer alan 1737 metre yükseklikteki El Ces Dağı`nın zirvesindeki kar kalınlığının yaklaşık 20 santimetre olduğu belirtildi. Bu dağda ufak miktarlarda karın görüldüğü, ilk kez zirvenin tamamen bembeyaz olduğunu belirtildi. Yetkililer, sıcaklığın -3 dereceye kadar düştüğünü söyledi.

    Henna bunu beğendi.



    Dünya donuyor, Dubai`ye bile kar yağdı! Yorumları