Ergenekon'da iki suikast timi yakalandi   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-23-2009 (01:17)   Son Mesaj: 01-23-2009 (01:17)    Cevap: 0    Gösterim: 716  

    01-23-2009

    Ergenekon'da iki suikast timi yakalandi

    Ergenekon'da iki suikast timi yakalandi
    Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bugün yapılan operasyonlarda iki suikast timinin yakalandığı belirtildi. Suikast timinde biri yüzbaşı 3 teğmen, 4 astsubay ile 1'i emniyet müdürü 8 polis memurunun bulunduğu öğrenildi. Operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre; İstanbul, Iğdır, Kahramanmaraş, Isparta, Antalya, Sivas, Elazığ, Ankara, Bursa ve Tokat'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ilde sabahın erken saatlerinde eş zamanlı başlayan operasyonlarda 26 kişi gözaltına alındı. 26 şüphelinin haricinde belirlenen adreslerde bulunmadığı için birçok kişinin de gözaltına alınamadığı, bu kişileri gözaltına almak için polisin çalışmasının devam ettiği belirtildi. Bu kişilerle birlikte toplam gözaltı sayısının 40'ı aşacağı bildirildi. Gözaltına alınanların tamamının İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmesi bekleniyor.


    Öte yandan, örgütün 2 suikast timinin de operasyon kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi. Suikast timlerinde; 1 yüzbaşı, 3 teğmen ve 4 astsubay ile 1 emniyet müdürü, 1 emniyet amiri olmak üzere 8 polis memurunun bulunduğu öne sürüldü.




    Ergenekon'da iki suikast timi yakalandi Yorumları