FOTOMONTAJLA OXFORDLU OLDU hehe:)   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-18-2008 (00:36)   Son Mesaj: 06-18-2008 (00:38)    Cevap: 1    Gösterim: 2887  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen alptraum

    06-18-2008

    FOTOMONTAJLA OXFORDLU OLDU hehe:)

    FOTOMONTAJLA OXFORDLU OLDU hehe:)


    İbrahim Tatlıses'i Oxford Hayali Sonunda Fotomontaj Bir Fotoğrafla Gerçek Oldu.



    İBRAHİM TATLISES'İ OXFORD HAYALİ SONUNDA FOTOMONTAJ BİR FOTOĞRAFLA GERÇEK OLDU.
    Hanımağa Nadire İçkale, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i Oxford Üniversitesi'nin önünde diploma almış şekilde gösteren, fotomontaj bir fotoğraf hazırladı.

    "Urfa'da Oxford vardı da biz mi gitmedik" diyen İbrahim Tatlıses, sosyetenin ünlü ismi, Hanımağa olarak tanınan Nadire İçkale'nin hazırladığı hediye ile Oxford mezunu oldu. Nadire İçkale, İbrahim Tatlıses'e hediye etmek için, fotomontajla onu Oxford'dan mezun olmuş gibi gösteren bir fotoğraf hazırladı.


    Nadire İçkale, rahmetli eşi Mehmet İçkale'nin adını taşıyan torununun doğumunun kırkıncı günü nedeniyle mevlit okuttu. Mevlidin ardından sahneye çıkacak İbrahim Tatlıses'e verilmek üzere Nadire İçkale sürpriz bir hediye hazırladı. Bir fotoğraftan oluşan bu hediyede, Oxford Üniversitesi'nin giriş kapısı ve Tatlıses'in sahnedeki fotoğrafı montajlandı. Yine fotomontaj yöntemiyle İbrahim Tatlıses'in elindeki mikrofon yerine bir diploma ve kafasına da mezuniyet kepi giydirildi.




    FOTOMONTAJLA OXFORDLU OLDU hehe:) Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  06-18-2008, 00:38


    Esege altin semer vurmussun essek yine essek sözü aklima geldi nedense
    oguzhan bunu beğendi.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum