Isviçre Sustu, Bizi Dinliyor!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-13-2008 (00:24)   Son Mesaj: 06-13-2008 (00:24)    Cevap: 0    Gösterim: 693  

    06-13-2008

    Isviçre Sustu, Bizi Dinliyor!

    İsviçre-Türkiye Maçı Öncesi 'Bu Akşam Her Halükarda Kebap Yiyeceğiz' Manşeti ile Dalga Geçen Blick Gazetesi, 2 -1'lik Yenilgi Sonrası Sus Pus Oldu.



    Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre ile Türkiye arasındaki maç öncesi "Bu akşam her halükarda döner yiyeceğiz'' manşeti ile dalga geçen Blick gazetesinin 2-1'lik yenilgi sonrası seçtiği yeni manşet, "Dışarıda Kaldık" oldu. Gazete daha önce kebap olarak tasvir ettiği Teknik Direktör Fatih Terim için ise bu kez 'İmparator' lakabını tercih etti.
    İsviçre'nin Blick gazetesi, Türkiye ile İsviçre arasındaki maç öncesi yayınladığı karikatürde Milli Takımı Antrenörü Fatih Terim'i döner kebap olarak karikatürize etmiş ve Türk asıllı futbolcu Hakan Yakın'ı da kebabı kesecek futbolcu şeklinde yansıtmıştı. Gazete haberi "Öyle ya da böyle kebap yiyeceğiz'' başlığı ile vermişti.

    Maçtan önce "Kebap yiyeceğiz" başlığı atan Blick, Türk Milli Takımı'nın Semih ve Arda'nın iki gölü ile İsviçre'yi sahadan eli boş göndermesinin ardından ise internet sayfasında daha sade bir başlık seçti: "Dışarıda kaldık". Teknik Direktör Fatih Terim'i maç öncesi kebaba benzeten gazete, maç sonrasında ise "Terim'in milli takım oyuncuları önünde durduğu fotoğrafın altına, "İmparator Terim, oyunu ciddi bir yüz ifadesi ile takip etti'' şeklinde yazdı.




    Isviçre Sustu, Bizi Dinliyor! Yorumları