Halasının Oğlunu Döverek öldüren şahsa 12 Yıl Hapis   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-11-2008 (14:31)   Son Mesaj: 06-11-2008 (14:31)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    06-11-2008

    Halasının Oğlunu Döverek öldüren şahsa 12 Yıl Hapis

    Samsun'da halasının oğlunu döverek ölümüne sebep olduğu iddiasıyla yargılanan şahıs, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

    Yaklaşık 11 ay önce halasının oğlu Ahmet Baştürk'ü (29) darp ederek ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan İrfan O.'nun (31) Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması bugün sona erdi. Kasten adam öldürmek suçundan hakkında dava açılan İrfan Ö., duruşmada hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Kendisini savunan İrfan Ö., "Ölen Ahmet Baştürk ile aramızda hiçbir zaman husumet olmadı. Kendisi öz ve öz halamın oğlu olur. Ben olay akşamı büfeci Kaan L. ile tartıştım. Bu sırada Ahmet Baştürk, aramıza girdi ve bizi ayırmak istedi. Ben kenara çekilince dengesini kaybedip yere düştü. Düştükten sonra da onu kaldırdım. Yüzü gözü kan içindeydi. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

    Tanıklar ise ifadelerinde, zanlının ölen akrabasını yumruk ve tekmelerle darp ettiğini ileri sürdü. Adli Tıp Raporu'na göre Ahmet Baştürk'ün kafa travmasına bağlı olarak beyin kanaması sonucu öldüğü ortaya çıktı. Mahkeme heyeti, İrfan O.'yu 'kastın aşılması sonucu ölüme sebebiyet vermek' suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırdı.




    Halasının Oğlunu Döverek öldüren şahsa 12 Yıl Hapis Yorumları