Kız, 'kaçırdım' Dedi; Erkek 8 Yıl Yedi   Konuyu açan: yabanGülü   İlk Mesaj: 06-10-2008 (09:09)   Son Mesaj: 06-10-2008 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 599  

    06-10-2008

    Kız, 'kaçırdım' Dedi; Erkek 8 Yıl Yedi

    İzmir’de üniversitede okuyan Burhan Erhan, 15 yaşındaki kız arkadaşıyla kaçtıktan sonra birlikte yaşamaya başladı.

    3 ay önce baba olan genç, sevgilisinin "O beni değil, asıl ben onu kaçırdım. Birlikte çok mutluyuz" demesine rağmen, "çocuğa cinsel istismar" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    İZMİR’de Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pazarlama Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi olan Burhan Erhan (20), komşusu R.İ.’yle (15) evlenmek istedi. Aileleri bu isteğe karşı çıkınca R.İ., çok sevdiği Burhan’ı bir tatil beldesine kaçırdı. Burada yaklaşık bir ay kalan gençler, kızın ailesinin şikáyetçi olması üzerine yakalandı. Genç kızın ailesi daha sonra şikáyetinden vazgeçti. İki aile anlaşıp gençlere düğün yaptı. R.İ., 16 yaşını doldurmadığı için, çifte resmi nikáh kıyılamadı. Ancak savcı, Burhan Erhan hakkında "çocuğun cinsel istismarı" suçundan 15 yıl hapis istemiyle kamu davası açtı.

    Ağlayarak ayrıldı

    Duruşmaya, kucağında üç ay önce doğan bebekleriyle gelen R.İ., "Burhan, yaşımın dolmasını beklememi istedi. Ama ben onu çok seviyordum. Bu yüzden Burhan’ı kaçırdım" dedi. Ancak mahkeme heyeti, Erhan’ı "çocuğun cinsel istismarı" suçundan, 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Adliyeden ağlayarak çıkan Erhan, "Eğer ceza onanırsa hayatım mahvolacak" dedi.




    Kız, 'kaçırdım' Dedi; Erkek 8 Yıl Yedi Yorumları