Hamam Sefası Cezaevinde Bitti   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-07-2008 (01:49)   Son Mesaj: 06-07-2008 (01:49)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

    06-07-2008

    Hamam Sefası Cezaevinde Bitti

    Bursa'da 4.5 Yıldır Aranan Zanlı, Kese Yaptırmak İçin Gittiği Hamama Gelen Polislerden Kaçarken Ayağını Kırdı.



    Bursa'da 4.5 yıldır aranan zanlı, kese yaptırmak için gittiği hamama gelen polislerden kaçarken ayağını kırdı. Hemen hastaneye götürülüp ayağı alçıya alınan şüphelinin hamam sefası cezaevinde bitti.
    Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Polatlı ve Eskişehir'in Sivrihisar ilçelerinde "sahte çek ve evrakta sahtecilik yaparak piyasayı 500 YTL dolandırdığı iddiasıyla 4.5 yıldır aranan S.Ç.'nin taahhüdü ihlal suçundan verilen 3 aylık hapis cezası kesinleşti. Mahkeme şüphelinin yakalanması için tüm illere yazı yazarak, tutuklanmasını istedi. 4.5 yıldır yakalanamayan şüphelinin Bursa'da olduğunu belirleyen İnfaz Bürosu Ekipleri, harekete geçti. Şüphelinin hamamda olduğunu belirleyen polis, beklemeye koyuldu.


    Kese ve masajın ardından, üst kattaki kabininde dinlenmeye koyulan S.Ç., polisin hamam girdiğini görünce panikledi. Yakalanmamak için kaçmaya çalışan S.Ç., 2. kattan atlayınca ayağını kırdı. Gİmdat seslerine koşan polis, 7 ayrı suçtan aranan şüpheliyi gözaltına aldı. Önce hastaneye götürülen zanlının ayağı alçıya alındı. Daha sonra polis tarafından kollarına girilerek, adliyeye sevk edilen zanlı, mahkemeye de tekerlekli sandalye de çıkartıldı. Şüphelinin Polatlı ve Sivrihisar'daki 7 ayrı sahtecilik, dolandırıcılık ve sahte çek suçlarından arandığı belirtilirken, taahhüdü ihlal suçundan verilen 3 aylık kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle tutuklandığı öğrenildi.




    Hamam Sefası Cezaevinde Bitti Yorumları