Aşırı Yemek Yedi, Kovuldu!   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-07-2008 (01:48)   Son Mesaj: 06-07-2008 (01:48)    Cevap: 0    Gösterim: 767  

    06-07-2008

    Aşırı Yemek Yedi, Kovuldu!

    Aşırı Yemek Yedi, Kovuldu!
    Bir Restoranda Açık Büfede Çok Yemek Yiyen Kilolu Müşteri Restoran Sahibi Tarafından Kovuldu. Müşteri Bu Durumu Gazetelere Şikâyet Etti.




    İsveç'in Boras kentindeki bir restoranda açık büfede çok yemek yiyen kilolu müşteri restoran sahibi tarafından kovuldu. Müşteri bu durumu gazetelere şikâyet etti. Aslen Polonyalı olan 2 metre boyunda ve 120 kilo ağırlığında iri yarı bir inşaat işçisi Jaroslaw Sarzynski, kovulmasıyla ilgili olarak gazetelere 'Bu tavır çok aşağılayıcıydı, şok oldum. Bunu da arkadaşlarım ve diğer müşterilerimin arasında söyledi. Genelde 4 veya 5 porsiyon yiyorum, problem nedir?' şeklinde konuştu. Öğrenildiğine göre Jaroslaw'un rekoru bir seferde 9 porsiyon yemek. Buna gerekçe olarak Jaroslaw: 'Çok çalıştığım için çok yemek zorundayım. Yemek yemesini de seviyorum.' dedi.

    Jaroslaw, 'Önce çok sinirlendim, fakat onun kendi kararı olduğunu söyledim ve orada sakince gittim. Fakat hala onlardan bir özür bekliyorum.' diye konuştu. Jaroslaw'un söz konusu restorana 6 aydır gitmekte olduğu ve bu zamana kadar bir tepki ile karşılaşmadığı; ancak sabrı taşan işyeri sahibinin sonunda onu kovduğu öğrenildi.

    Olayın gerçekleştiği Borås'daki Sand isimli restoranın sahibi ise 'Artık Jaroslaw'ı işyerimizde görmek istemiyoruz. Ocağımıza incir ağacı dikti.' diye konuştu.


    heh komedi yaw




    Aşırı Yemek Yedi, Kovuldu! Yorumları