Burada Sadece Kadınlar çalışacak   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-07-2008 (01:44)   Son Mesaj: 06-07-2008 (01:44)    Cevap: 0    Gösterim: 618  

    06-07-2008

    Burada Sadece Kadınlar çalışacak

    Finansbank'ın 11 Milyon YTL'lik Yatırımla Erzurum'da Faaliyete Geçirdiği 'Operasyon Merkezi'nde 700 Kadın Çalışacak.



    Finansbank'ın 11 milyon YTL'lik yatırımla Erzurum'da faaliyete geçirdiği 'Operasyon Merkezi'nde 700 kadın çalışacak.
    Erzurum Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan Finansbank Operasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Finansbank CEO'su Ömer Aras, bu merkezin bölgeden göç etmeyen yüksek öğrenim görmüş ve modern bir yapıda çalışmak isteyen gençlere bir yuva olacağına dikkat çekti. Aras, "Gençlerimiz, çağrı merkezlerinin genel yapısı olan esnek çalışma saatleri vesilesi ile daha üniversitede okurken çalışmaya başlayabilecekler. genç yaşta bu modern yapıda hayata atılabilecekler. Türkiye'de bankacılık sektörü en fazla kadın çalışanı istihdam eden sektörlerden bir tanesidir. Şu an itibari ile bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 49'u kadınlardan oluşmaktadır. Bu bu merkezde kadınlarımızın, özellikle de genç kızlarımızın potansiyellerini kullanabilmelerine vesile olacağımız için çok mutluyuz" dedi.


    Akıllı arama sistemi, 'predictive diaları' yönteminin kullanılacağı Erzurum Operasyon Merkezi'nde, Çağrı Merkezi ve Uydu Şubesi'nin de bulunduğunu anlatan Ömer Aras şunları söyledi:

    "Merkezin hayata geçirilmesiyle ilk aşamada tüm dış arama hizmetleri telefon üzerinden verilebilecek. Önümüzdeki yıl hem iç hem de dış aramalar bu merkezden yapılabilecek. Toplam 3 katlı, 4 bin 350 metrekare kapalı alanı ile hizmet verecek olan Erzurum Operasyon Merkezi, bölgeye hem ekonomik hareketlilik hem de kültürel zenginlik getirecek. Erzurum'da gerçekleştirilecek kültürel aktivitelere ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanan Erzurum Operasylon Merkezi'nde, 30 kişilik eğitim salonu, 106 kişilik konferans- sinema salonu, 80 kişilik yemekhane, kuaför, spor ve hobi salonları bulunuyor. Yunus Engindeniz ve Esin Sezginer tarafından mimari projesi gerçekleştirilen Operason Merkezi, dış görünüyünün yanı sıra, en son teknolojilerin kullanıldığı 9 şiddetinde depreme dayanıklı çelik sistem yapı uygulaması ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekecek."

    Finansbank Genel Müdürü Sinan Şahinbaş da Erzurum'a böyle bir yatırımı yapmalarının en önemli etkenleri arasında, kültür şehri olması, Telekom'un alt yapısının çok iyi düzeyde bulunması ve köklü bir geçmişe sahip Atatürk Üniversitesi'nin olmasını gösterdi. Sinan Şahinbaş, "İlk etapta 100 kişi ile başladığımız Operasyon Merkezi'nde sene sonuna kadar çalışan kişi sayısını 700'e çıkaracağız" dedi.

    Erzurum'da göreve başladığının daha ilk haftasında böylesine önemli bir yatırıma tanıklık etmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Valii Sami Bulut ise "Atandığımda bana 'Erzurum'da menfi göç var. Vasıflı insanlar Batı'ya göç ediyor' dediler. Çok üzülmüştüm. Ama böyle yatırımlan göçü durdurur. Finansbank'ın bu yatırımı güzel bir örnektir. Erzurum'un sadece tarım, hayvancılık, kış sporları merkezi olmanın yanı sıra bilişim ve ulaşım sektörünün de varlığını göstermiştir. Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın genelgesiyle yakında kurucağımız olan 'Yatırım ilk adım' bürosu sayesinde yatırım yapacak sanayici ve işadamlarının tüm bürokratik işlemleri en aza indirilecek" diye konuştu.




    Burada Sadece Kadınlar çalışacak Yorumları