'melek Yüzlü Cani'   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 06-07-2008 (01:36)   Son Mesaj: 06-07-2008 (01:36)    Cevap: 0    Gösterim: 1140  

    06-07-2008

    'melek Yüzlü Cani'

    'melek Yüzlü Cani'
    ABD Bu Davayı Konuşuyor. Yüzüne Bakıp Kurban Zannettiler Ama Ömür Boyu Hapsi İsteniyor.



    ABD bu davayı konuşuyor. Yüzüne bakıp kurban zannettiler ama ömür boyu hapsi isteniyor.
    ABD "Melek yüzlü cani" davasına kilitlendi. Uzun zamandır konuşulan dava bugün başladı. İngiliz Neil Entwistle (29), Amerikalı eşi ve 9 aylık kızını öldürmekle suçlanıyor ve ömür boyu hapis istemiyle yargılanıyor.


    Amerika'da yaşamaya başlayan burada bir internet yazılımı şirketi kuran ancak bir yıldır işleri bozulan Neil Entwistle'ın kaderi 8 kişilik jüriye bağlı.

    Son derece sakin, "temiz yüzlü" olarak tarif edilen ve bu yüzden medyayı bile uzun süre arkasına alan Neil Entwistle, verdiği röportajlarla Amerikan kamuoyunun gözünde daha çok bir kurban olmuştu.

    Ancak son bir ayda polisin ortaya çıkardığı deliller, çifte cinayeti işlediğine fazla kuşku bırakmayacak nitelikte. Evde ölü bulunan eşi ve kızlarının vurulduğu silahın Neil Entwistle tarafından aylar önce yaşadığı Massachusetts eyaletinin dışından küçük bir kasabadan satın aldığı belirlendi.

    Cinayetten 24 saat geçmeden, henüz polis cansız bedenleri bulmadan ABD'den ayrılıp İngiltere'ye uçtuğu da belirlendi. Ama en önemlisi kişisel bilgisayarının kayıtları incelendiğinde, bir insanı öldürmenin en kolay yollarını araştırdığı, çeşitli eskortluk şirketleriyle temasa geçtiği ortaya çıktı.

    Davanın üç hafta sürmesi bekleniyor. Neil Entwistle'ın masum olduğuna inananlar ise, polisin aleyhte topladığı deliller karşısında "Ama melek yüzlü biri, eşini ve öz evladını nasıl öldürebilir" diye sormaya devam ediyor.




    'melek Yüzlü Cani' Yorumları