Neden Annelerini Öldürüyorlar?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-30-2008 (02:02)   Son Mesaj: 05-30-2008 (20:33)    Cevap: 1    Gösterim: 1033  

    05-30-2008

    Neden Annelerini Öldürüyorlar?

    Neden Annelerini Öldürüyorlar?

    Son dört ayda işlenen 6 anne cinayeti Türkiye'yi sarstı.

    DÜN BURSA: 'ANNEMİ NASIL ÖLDÜRÜRÜM?' ANKETİ
    Neden Annelerini Öldürüyorlar?

    Bursa'da, "Annemi Nasıl Öldürebilirim?" anketi oluşturup, (a) bıçakla. (b) boğarak (c) tabancayla (d) zehirleyerek seçeneklerini sunan 17 yaşındaki M.F., önceki akşam tartıştığı annesi Asiye F.'yi (46),ankette sunduğu 'a' seçeneğini kullanarak bıçakladı.

    M.F. acılar içersinde kendisine yalvaran annesini bu kez 'b' şıkkı olan boğmayı gerçekleştirerek öldürdü. Cesetini banyoya sürükleyen M.F. evde bulunan satırla annesini on parçaya bölüp, parçalarını çöp poşetine koyarak inşaat halindeki evlerinin ikinci katına çıkarttı.



    Neden Annelerini Öldürüyorlar?
    Kanları 5 litre kokulu deterjan ile temizleyen, eve sprey sıkan M.F. cinayetini arkadaşlarına anlatınca yakalandı. Polis, M.F.'nin annesini öldürürken çektiği görüntüleri birileriyle paylaşıp paylaşmadığı araştırılıyor.

    23 MAYIS ZONGULDAK: ANNESİNİ SIRTINDAN BIÇAKLADI CESEDİ YAKMAK İSTEDİ

    Zonguldak'ta, 16 yaşında bir genç kız, sevgilisi olan taksiciyle birlikte annesini öldürdü. Anne Gülin Güneş, eve geldiğinde kızını taksi şoförüyle evde yakaladı.


    Neden Annelerini Öldürüyorlar?
    Kızının kendisinden yaşça büyük birisiyle birlikte olmasına karşı çıkan anne, kızı ve sevgilisi ile tartıştı. Taksi sürücüsü, anneyi darp ederken T.Y.B ise annesini sırtından bıçakladı.

    Neden Annelerini Öldürüyorlar?
    Annenin cesedini bir halıya saran kızı ve sevgilisi cesedi sürükleyerek aracın bagajına koydu. Cesedi arabayla birlikte Kozlu beldesi Kılıç Mahallesi Dereboyu Sokak'ta ormanlık bir alana götürdüler. T.Y.B ve sevgilisi, annenin cesedini halıdan çıkararak üstüne tiner döküp yakmaya çalıştı.

    27 MART 2008 BURSA: DÜNYANIN SONU GELDİ DİYEREK ANNESİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

    Neden Annelerini Öldürüyorlar?
    5 yıldır psikolojik tedavi gören genç, "dünyanın sonu geldi, herkes nasılsa ölecek" diyerek bağırdıktan sonra önce annesini öldürdü, ardından da banyodan çıkan ablasını bıçakla ağır yaraladı.

    Cinayetin ardından taksiye binerek özel bir hastaneye giden genç, işlediği cinayeti, doktora itiraf etti.

    Neden Annelerini Öldürüyorlar?
    Yaralı ablanın güçlükle cep telefonundan aradığı babasından yardım istemesi üzerine polis, demir kapıyı kırarak genç kızı kurtardı.

    25 MART 2008 KONYA: ANNESİNİ PARÇALAYAN KADIN PARÇALARI ÇEKYATIN ALTINA SAKLADI

    25 Mart'ta Konya'da genç bir kadın, birlikte yaşadığı annesini bıçakla öldürdükten sonra parçalayıp kutular içinde çekyatın altına koymuştu.

    Benal S. (33) adlı kadın birlikte yaşadığı annesi Sebahat Gülbeyaz'ı (51) belirlenemeyen bir nedenle bıçaklayarak öldürdü.


    Öldürdükten sonra bıçakla annesinin cesedini parçalara ayıran Benal S., parçaları kutulara koyarak evdeki çekyatın altına yerleştirdi Benal S.'nin cinayeti işledikten sonra evi temizlediği ve üzerindeki kanlı elbiseleri yıkayıp değiştirdiği belirlendi.

    24 MART 2008 ANKARA: PROFESÖR ANNE KIZI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

    Ankara Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Olcay Tiryaki Aydıntuğ'un bu sabaha karşı Beysukent'teki evinde bıçaklanarak öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltına alınan kızı Başak Aydıntuğ tutuklandı. İç Hastalıkları İmmünoloji Bilim Dalı'nda öğretim görevlisi olan Profesör Aydıntuğ, Ankara Beysukent'teki villasında sabaha karşı ölü bulundu.

    Kesici bir aletle boğazından ve vücudunun bazı yerlerinden yaralanan Aydıntuğ'un Bilkent Üniversitesi'nde okuyan kızı Başak Aydıntuğ, durumu jandarmaya haber verdi.

    Eve hırsız girdiği yönünde ifade veren Başak Aydıntuğ'un ifadeleri üzerine araştırma yapan jandarma, Profesör Aydıntuğ'un kızının yalan söylediğini ortaya çıkardı.

    İnceleme yapan Jandarma, olayda kullanılan bıçağın evde olduğunu, kapıda da herhangi bir zorlama olmadığını tespit etti.

    Başak Aydıntuğ, çelişkili ifadeleri üzerine Jandarma tarafından gözaltına alınınca suçunu itiraf etti. Aydıntuğ, "Kavga ettik, ben öldürdüm" dedi. Olayın üstünden uzun süre geçtikten sonra ise Başak 'Annemi sarı suratlı bir adam öldürdü' dedi.

    7 ŞUBAT 2008 İSTANBUL: 'ANNEM ŞEYTANDI'




    Neden Annelerini Öldürüyorlar? Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-30-2008, 20:33


    gerçekten sonzamanlarda butür haberler artmaktan
    ben bunlari dinden uzaklaştırılan gençliğin sonucu olarak görüyorum