Kendi mezarına gidip hergün dua ediyor   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-30-2008 (01:50)   Son Mesaj: 05-30-2008 (01:50)    Cevap: 0    Gösterim: 940  

    05-30-2008

    Kendi mezarına gidip hergün dua ediyor

    Çorum’da İbrahim Koçak isimli bir kişi daha ölmeden kendi mezarını yaptırdı.

    Edinilen bilgilere göre, Çorum’da yaşayan İbrahim Koçak’ın kısa bir süre önce kendisi için hazırlattığı mezarının başında her gün dua ettiği ortaya çıktı.

    “ Mezar işi tamam bu saatten sonra ölümü beklemekten başka hiçbir işim kalmadı” diyen yaşlı vatandaş, kendi mezarının üzerinde yetiştirdiği çimleri her gün büyük bir itina ile suluyor ve bakımını yapıyor. Kendisine ait dükkanın ortasına yerleştirdiği mezar taşını görenlerin önce şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ancak daha sonra kendisine hak verdiklerini öne süren İbrahim Koçak isimli şahıs, İki ay önce bir arkadaşının mezarını ziyarete gittiğinde bu fikrin aklına geldiğini dile getirdi. Koçak, yaptığı açıklamada şunları söyledi.


    “ Hiç kimseye sorma gereği duymadım aklıma geldi ve hemen uygulamaya koyarak bir mezar hazırlattım üzerine de çim ektim. Gerçi görenler önceleri şaşırdılar ama daha sonra alıştılar. Ölümlü dünya hiç kimseye yük olmak istemiyorum dünya malı dünyada kalıyor. Giderken bir kefen giyiyorsunuz. Gerisi boş” şeklinde konuştu.




    Kendi mezarına gidip hergün dua ediyor Yorumları