IKizleri bulsturan büyük tesadüf   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-27-2008 (16:56)   Son Mesaj: 05-27-2008 (16:56)    Cevap: 0    Gösterim: 685  

    05-27-2008

    IKizleri bulsturan büyük tesadüf

    IKizleri bulsturan büyük tesadüf

    İspanya'da Biri Yanlışlıkla Başka Bir Aileye Verilen İkiz Kardeşler, 28 Yıl Sonra Tesadüfen Karşılaştı.



    İspanya'da biri yanlışlıkla başka bir aileye verilen ikiz kardeşler, 28 yıl sonra tesadüfen karşılaştı.
    Ülkenin güneyinde bulunan Büyük Kanarya adasındaki hastanede dünyaya gelen ikizlerden biri yanlışlıkla başka aileye, bu ailenin bebeğiyse ikizlerin ailesine verildi.

    İkizlerden birinin avukatı, bugün 35 yaşında olan iki kadının 2001'de Büyük Kanarya'da, ikizlerden birinin alışveriş merkezinde çalışan arkadaşı sayesinde tesadüfen karşı karşıya geldiğini söyledi.


    Avukat, ikizlerden birinin bir gün mağazaya alışveriş yapmaya geldiğini, müşteriyi iş arkadaşı sanan satıcının kadını öpmek için yaklaştığını, ancak reddedildiğini, şaşıran satıcının arkadaşı olan ikizi aradığını ve bugün hiç mağazaya uğramadığını öğrendiğini belirtti.

    Birkaç gün sonra satıcıyı tanımayan ikizin tekrar mağazaya gelmesiyle tıpatıp birbirine benzeyen ikizler karşılaştı.

    Birbirlerine sorular soran ikiz kız kardeşlerin daha sonra DNA testi yaptırdıkları ve yüzde 99,9 benzedikleri ifade edildi. İki ailede de dram yaşanırken, hiçbir tarafın olaydan memnun olmadığı belirtiliyor.

    "Ortada telafisi olmayan bir hata var. Bu aileler arası önemli bir çatışmaya da sebep oldu" diyen avukat, doğumun olduğu hastanenin kapatılmış olması dolayısıyla Kanarya Özerk Yönetimi Sağlık Bakanlığı hakkında dava açan ikiz kardeşlerden birinin, 3 milyon avro tazminat talep ettiğini söyledi. Kanarya Adaları Sağlık Bakanlığı ise bu konuda sorumluluk kabul etmediğini açıkladı.




    IKizleri bulsturan büyük tesadüf Yorumları