Film Gibi Sigara Cezası   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-23-2008 (18:17)   Son Mesaj: 05-23-2008 (18:40)    Cevap: 1    Gösterim: 789  

Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan
  • 1 gönderen PSİKOPAT

    05-23-2008

    Film Gibi Sigara Cezası

    Sigara İçerken Yakalandığı Hakimi Tanımadığı İçin Rest Çeken Bir Kişi, Kardeşinin Davasını Takip Etmek İçin Girdiği Duruşmada Kendisini Uyaran Kişinin Hakim Olduğunu Görünce Şok Oldu.



    Bursa Adliyesi'nin tuvaletinde sigara içerken yakalandığı hakimi tanımadığı için rest çeken bir kişi, kardeşinin davasını takip etmek için girdiği duruşmada kendisini uyaran kişinin hakim olduğunu görünce şok oldu. Hakim, duruşmaya bir polis çağırarak kapalı alanda sigara içen şahsa tutanak tutturdu. 62 YTL para cezası kesilen şahıs, kendisini polis merkezine götüren mübaşiri atlatarak kayıplara karıştı.
    Edinilen bilgiye göre, S.E. sabah saatlerinde kardeşinin yargılandığı davayı izlemek için Adalet Sarayı'na geldi. Büyük bir heyecanla duruşmayı bekleyen S.E sigara içmek istedi. Fakat şahıs, adliyede daha önce sigara içilen bölümlerin kilitli olduğunu görünce tuvalete girdi. O esnada tuvalette olan 9. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Levent Sabancı da şahsı uyararak, kapalı alanlarda sigara içmenin yasak olduğunu söyledi. Kendisini uyaran kişinin hakim olduğunun bilmeyen S.E, "Sen ne karışıyorsun. İşine baksana" diyerek hakimi tersledi. Hiç bir şey söylemeden duruşma salonuna geri dönen hakim Sabancı, davalarını görmeye devam etti. Bu sırada kardeşinin davasını takip etmek için duruşmaya giren S.E kendisini tuvalette uyaran kişinin hakim olduğunu görünce şok oldu. Hakim Levent Sabancı da şahsı tanıyınca, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen adliye karakolu görevlisi polis, kapalı alanda sigara içen S.E için tutanak tuttu. Mübaşir S.E.'yi polis merkezine götürmek isterken, tuvalete gitmesi gerektiğini bahane eden şahıs kayıplara karıştı. Kimlik bilgileri kardeşinin adından belirlenen S.E. için 62 YTL para cezası kesileceği öğrenildi.

    PS?KOPAT bunu beğendi.



    Film Gibi Sigara Cezası Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-23-2008, 18:40


    Ilginç...
    Tabii Bi Okadar Da Komik.......
    oguzhan bunu beğendi.
    PSİKOPAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) PSİKOPAT