Tarım Ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'i şaşırtan "yumurta"   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-23-2008 (18:04)   Son Mesaj: 05-23-2008 (18:04)    Cevap: 0    Gösterim: 850  

    05-23-2008

    Tarım Ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'i şaşırtan "yumurta"

    Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Bir Dizi Açılışta Bulunmak Üzere Geldiği Diyarbakır'da Tavuk Üretim Tesislerini Gezdi. Bakan Eker Tesislerde Gördüğü Küçük Bir Yumurta Karşısında Şaşkınlığını Gizleyemezken, Yumurtanın Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Müzesine Alınmasını İstedi.



    Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, bir dizi açılışta bulunmak üzere geldiği Diyarbakır'da tavuk üretim tesislerini gezdi. Bakan Eker tesislerde gördüğü küçük bir yumurta karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, yumurtanın Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın müzesine alınmasını istedi.
    Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu ile birlikte Diyarbakır'a geldi. İlk olarak Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Eker ve beraberindekiler daha sonra Selim Usta Sofra Salonu'nda yemek yedi. Bakan Eker yemek yediği esnada Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği'nden oluşan bir grup Bakan Mehdi Eker ve Milletvekili Abdulkadir Aksu'ya gül vererek Diyarbakırspor'un gelecek sezon Süper Lig'e çıkması için destek istediler.


    Tarım Bakanı Mehdi Eker ve beraberindekiler yemek yedikten sonra Seyrantepe'de bulunan Gün Tavuk Tesisleri'ni ziyaret etti. Bakan Eker tesisleri gezdiği sırada erik kadar küçük bir yumurtayı görünce şaşırdı. Bakan Eker talimat vererek yumurtanın Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın müzesine koyulmasını istedi. Bakan Eker, yumurta için 'İmalat hatası' esprisi yaptı. Bakan Eker ve AK Parti Diyarbakır Milletvekili Kutbettin Arzu'nun tesislerde bulunan dut ağaçlarındaki dutları yemesi ise ilginç görüntüler oluşturdu.




    Tarım Ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'i şaşırtan "yumurta" Yorumları