2007'nin En Iyi Mönüleri ödüllerini Aldı   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 05-23-2008 (18:01)   Son Mesaj: 05-23-2008 (18:01)    Cevap: 0    Gösterim: 712  

    05-23-2008

    2007'nin En Iyi Mönüleri ödüllerini Aldı

    Zengin Mönülerin Ödüllendirilmesi Adına Tusid ve Boyut Yayın Grubu İşbirliğiyle Yayınlanan Gastronomi Dergisi Tarafından Bu Yıl 6.'si Düzenlenen "Kreatif Mönü Yarışması"nın Sonuçları Belli Oldu.




    Zengin mönülerin ödüllendirilmesi adına TUSİD ve Boyut Yayın Grubu işbirliğiyle yayınlanan Gastronomi Dergisi tarafından bu yıl 6.'si düzenlenen "Kreatif Mönü Yarışması"nın sonuçları belli oldu.
    Mönülerin; içerik, işletmenin konseptine uyum, tasarım gibi kriterlerle değerlendirildiği yarışmada büyük ödül olan "Tuğrul Şavkay Özel Ödülü" Çırağan Hotel Kempinski-Tuğra Restaurant'a verilirken, Güncel Mönü'de "Conrad İstanbul-Prego", Özel Davet Mönüsü'nde "Konyalı Kanyon Lokantası-Chine Des Rotisseurs Dinner" İçki Mönüsü'nde ise "Swissotel The Bosphorus-Gaja Restaurant" ipi en önde göğüsleyen işletmeler oldu. Bu yıl "Jüri Teşvik Ödülü" ise Paşazade Restaurant ve Tike Restaurant'a verildi.

    Yarışmanın bu yılki jürisinde; Osman Serim, Ali Sözmen, Bülent Özükan, Muhtar Katırcıoğlu, David Shipman, Dilistan Shipman, Semih Özkan, Tuba İşbakan ve Uğur Atalay yer aldı.

    Bu yıl 21 Nisan'da son değerlendirmelerini yapan Jüri üyeleri, mönüleri; tasarım 30 puan, içerik; 40 puan ve konsept; 30 puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirdi
    .




    2007'nin En Iyi Mönüleri ödüllerini Aldı Yorumları