Önder SAV'ın EDEPSİZLİĞİ..   Konuyu açan: mhmt   İlk Mesaj: 05-19-2008 (14:43)   Son Mesaj: 05-21-2008 (00:55)    Cevap: 4    Gösterim: 676  

    05-19-2008

    Önder SAV'ın EDEPSİZLİĞİ..

    Önder SAV'ın EDEPSİZLİĞİ..
    CHP’den bir saygısızlık daha!

    Bu ilk değilDaha önce de, CHP’nin Denizli İl Başkanı Ali Kavak bir televizyon programında Denizli Vali Yardımcısı Mustafa Güney’in, “Dünya, Hz. Muhammed gibi bir lider istiyor” sözü üzerine, “Yani Atatürk gibi bir lideri bırakıyoruz biz Denizli’de. Tabii Hz. Muhammed dini liderdir. Yeni baştan şeye getiriyoruz” demişti.

    HABER MERKEZİ
    CHP’nin İslam’ın mukaddes değerleri ile ilgili alaycı yaklaşımları devam ediyor. CHP Denizli İl Başkanı Ali Kavak’ın Hz. Peygamber (SAV) ile ilgili sarf ettiği saygısız sözlerin yankısı devam ederken, CHP Genel Sekreteri önder Sav’ın hac ibadetiyle ilgili alaycı yaklaşımları halkta yeni bir tepkiye neden oldu. CHP’den peş peşe gelen bu alaycı yaklaşım ve saygısız ifadeler, CHP’nin halktan ve halkın değerlerinden ne kadar uzak olduğunu bir kez daha gösterdi.

    Araplara para kaptırma!
    Bir program için Ankara’nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe belediye başkanını ziyaretinde yanlarına gelen CHP’li Mustafa Ünal’ın hacca gitme arzusu ile de dalga geçti. Yanına yaklaşarak, Hacca niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal’a çok alaycı bir üslupla ‘Boşver Araplara para kaptırma’ diyen Sav, bu üslubunu daha da saygısız boyuta taşıdı. Buna karşılık yaşının 80’e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu onun için hacca gitme niyetinde olduğunu Sav’a anlatmaya çalışan CHP’li Mustafa Ünal, Önder Sav’dan hiç beklemediği bir cevap aldı. CHP’lİ Önder Sav, alaycı ifadelerine devam ederek, “Bakarsın Muhammed orada bırakmaz seni. Buraya göndermez. Sen yine de şey yapma” diyerek İslam peygamberi hakkında saygısız sözler sarf etti.
    ...................

    selametle..




    Önder SAV'ın EDEPSİZLİĞİ.. Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-19-2008, 16:56


    Allah Bildiği Gibi Etsin Demekten Başka Bir şey Gelmiyor Içimden.
    Halkın Vekil Olarak Seçtiği Insanlar Bu Denli Toplumu Temsil Edemez Bence.
    serkaan001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) serkaan001

      Permalink - Mesaj no 2  05-20-2008, 11:59


    Anlamadigim Ahmet Hakan kardesim bu adamlardan ne istiyorda cikariyor TV ye yani neden küfür etmesi icin zemin hazirliyor.Bence Kavak kendini ifade etmis yani beyni o kadar.Ya BU Ahmede ne demeli?Yok yok bu Ahmet bence bu islerin bas yapimcisi hemde hesabla yapiliyor bu isler...

      Permalink - Mesaj no 3  05-20-2008, 17:54


    Yüce Rabbim islah eylesin, Halktaa;bu ve bunun gibi dinle alakalari olmayan islam dusmanlarini, densiz kendini bilmezleri görsün, görsünde meydan bunlara kalmasin.

    selametle...
    oguzhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) oguzhan

      Permalink - Mesaj no 4  05-21-2008, 00:55


    karisindaki amca aslinda tukurcekti bu adama