Hedefimizde Azerbaycan Telekom'u Almak Var   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 04-20-2008 (02:22)   Son Mesaj: 04-20-2008 (02:22)    Cevap: 0    Gösterim: 848  

    04-20-2008

    Hedefimizde Azerbaycan Telekom'u Almak Var

    Türk Telekom Üst Yöneticisi (Ceo) Paul Doany, Bundan Sonraki Hedeflerinin, Azerbaycan Telekom'u Satın Almak Olduğunu Bildirdi.


    TÜRK Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, bundan sonraki hedeflerinin, Azerbaycan Telekom’u satın almak olduğunu bildirdi.
    Türkiye’nin bilişim alanında gelecekte hangi noktada olması gerektiği konusunun tartışıldığı, Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) ve TURKIEEE’nin durumunun ele alındığı TURKIEEE Başkanlar Kurultayının açılışında konuşan Doany, Türk Telekom ve birimleri hakkında bilgi verdi. Doany, geçen yıl Bulgaristan Telekom ihalesine katıldıklarını, ancak kazanamadıklarını hatırlatarak, "Bu ihale sürecinde çok fazla şey öğrendik ve bundan sonraki hedefimiz, Azerbaycan Telekomu satın almak" dedi. Ayrıca öğrencilere eğitim ve iş hayatında edindiği tecrübelere ilişkin örnekler de veren Doany, şunları söyledi: "Genç insanların en büyük handikabı tecrübesizliktir. Gençler için risk almak her zaman ödüllendirilmesi gereken bir şeydir. Gençler başarıya ulaşıncaya kadar yaşadıklarından çok şey öğreniyor."




    Hedefimizde Azerbaycan Telekom'u Almak Var Yorumları