Gül-Baykal Ne Konuştu?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-28-2008 (00:05)   Son Mesaj: 03-28-2008 (00:05)    Cevap: 0    Gösterim: 699  

    03-28-2008

    Gül-Baykal Ne Konuştu?

    Cumhurbaşkanı Gül'ün, Baykal'ı Kabulü Sona Erdi. Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya Köşkü'nde Öğle Yemeğinde Biraraya Gelen Baykal Ne Konuştu?



    Cumhurbaşkanı ABDullah Gül'ün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Baykal'ı kabulü sona erdi. Cumhurbaşkanı Gül ile Çankaya Köşkü'nde öğle yemeğinde biraraya gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı. Görüşme 1 saat 40 dakika sürdü.

    CHP lideri Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı ile öğle yemeğinde gündemdeki son siyasi gelişmeleri, artan siyasi kutuplaşmayı, terörizm ve güvenlik sorunları, Güneş Operasyonu, Irak ile ilişkiler, Irak Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'yi ziyareti ve ABD Başkan Yardımcısı Cheney'in Türkiye ziyareti gibi konuları görüştü.

    Cumhurbaşkanı'nın Baykal'ı kabulüne basının ilgisi oldukça fazla idi. Birçok televizyon kanalı Baykal'ın köşke girişini ve Baykal'ın basın toplantısını da birçok televizyon kanalı canlı olarak verdi.




    Gül-Baykal Ne Konuştu? Yorumları