7 Kilo Ağırlığında Bebek Dünyaya Geldi!(maasallah)   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (19:07)   Son Mesaj: 03-19-2008 (22:04)    Cevap: 2    Gösterim: 922  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan

    03-19-2008

    7 Kilo Ağırlığında Bebek Dünyaya Geldi!(maasallah)

    Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne Kaldırılan 5 Çocuk Annesi Çiçek Çiçek, 7 Kilo 10 Gram Ağırlığında Bir Erkek Bebek Dünyaya Getirdi.



    Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan 5 çocuk annesi Çiçek Çiçek, 7 kilo 10 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğumu gerçekleştiren Dr. Derya Sivri Aydın bu ağırlıkta bir bebekle ilk kez karşılaştığını belirtti.
    Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Hamzalı mezrasından traktörle Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne getirilen Çiçek Çiçek(34), 7 kilo 10 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi. Doğumu gerçekleştirilen Dr. Derya Sivri Aydın, annenin ve bebeğin sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Dr. Aydın, annenin daha önce hiç doktora gitmemesi, şekerinin yüksek olması ve aşırı kilolu ve takipsiz gebe olmasından dolayı bebeğin 'Obez' olarak dünyaya geldiğini belirtti. Bu şekilde kilolu bir bebekle ilk kez karşılaştığını ifade eden Dr. Aydın, bebeğin çocuk doktoru tarafından takip edileceğini söyledi. Bebekte ilerleyen zamanlarda sorunlar yaşanabileceği ve şişmanlık riski olabileceği belirtildi.


    5 çocuk babası Nihat Çiçek, 7 kilo 10 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeği duyunca şaşkınlık yaşadığını ifade ederek, bu ağırlıkta bebek beklemediğini söyledi. Mezralarının yolsuz olması ve ağır şartlar nedeniyle anneyi hastaneye traktörle geldiklerini belirten baba Çiçek, oldukça mutlu olduğunu dile getirdi. Anne Çiçek Çiçek ise halen 7 kilo 10 gram ağırlığındaki bebeğin şaşkınlığını yaşıyor.

    kipchak bunu beğendi.



    7 Kilo Ağırlığında Bebek Dünyaya Geldi!(maasallah) Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-19-2008, 20:14


    hay maşşallah 7 kilo
    bu çocuk ilerde güreşci filan olur heralde
    kipchak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kipchak

      Permalink - Mesaj no 2  03-19-2008, 22:04


    Benim dayımda 7 kilo doğmuş.Şimdi ise çok uzun boylu ve zayıf....
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz