Üniversiteden Çıkıp İnşaata Ameleliğe Gidiyor   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (19:02)   Son Mesaj: 03-19-2008 (19:02)    Cevap: 0    Gösterim: 794  

    03-19-2008

    Üniversiteden Çıkıp İnşaata Ameleliğe Gidiyor

    Manisa Celal Bayar Üniversitesi (Cbü) Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu'nda (Myo) Okuyan Ersin Erdem, Eğitim Masraflarını Karşılayabilmek İçin Ders Saatleri Dışında İnşaatlarda Amelelik Yapıyor.


    Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) okuyan Ersin Erdem, eğitim masraflarını karşılayabilmek için ders saatleri dışında inşaatlarda amelelik yapıyor.
    Ailesi Tarsus'ta yaşayan ve yıllar önce babasını kaybeden Ersin Erdem, Kırkağaç ilçesinde hem çalışıyor hem de okuyor. İlköğretim ve liseyi Tarsus'ta tamamladıktan sonra CBÜ Kırkağaç MYO'yu kazanan Ersin Erdem, derslerinin dışında Kırkağaç Belediyesi Çok Katlı Otopark inşaatında yevmiye karşılığı çalışıp okul masraflarını çıkarıyor.


    3 kardeş olduklarını ifade eden Ersin Erdem, çalışmanın yaşı ve zamanı olmadığını belirterek "Ben burada hem çalışıyor hem eğitimimi sürdürüyorum. Çalışarak ailemin ekonomik yükünü hafifletmek ve eğitimime devam etmek istiyorum ve bu yüzden çalışıyorum. Ülkemi seviyorum, ailemi seviyorum ve okuyarak vatanıma faydalı bir vatandaş olmak istiyorum" dedi.

    Ersin Erdem'in ayrıca kendi çabalarıyla bir yıl önce çıkardığı bir de şiir kitabı bulunuyor.




    Üniversiteden Çıkıp İnşaata Ameleliğe Gidiyor Yorumları