Mccaın İran'ın Nükleer Tehdidinden Endişe Duyduğunu Söyledi   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (01:32)   Son Mesaj: 03-19-2008 (01:32)    Cevap: 0    Gösterim: 643  

    03-19-2008

    Mccaın İran'ın Nükleer Tehdidinden Endişe Duyduğunu Söyledi

    ABD Başkanlık Seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti Adaylığı Kesinleşen John Mccain, İran'ın Nükleer Faaliyetlerinden Duyduğu Endişeyi Dile Getirdi.


    ABD başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti adaylığı kesinleşen John McCain, İran'ın nükleer faaliyetlerinden duyduğu endişeyi dile getirdi.
    İsrail ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı Şimon Perez ile bir araya gelen McCain ayrıca, İran'ın radikal grupları eğiterek bunlara yardım ettiğini ileri sürdü.

    Senatör Joseph Liberman ve Lindsay Graham ile Ortadoğu gezisine çıkan McCain, bölgede gerçekleştirmekte oldukları temasların bir seçim kampanyası olmadığını, gelişmeleri yerinde görmeyi amaçladıklarını söyledi.

    Bu arada Peres, İran'ın sadece İsrail için değil, bölgedeki Arap ülkeleri için de bir tehdit olduğunu kaydetti. Peres, "Terör, nükleer güç ve sorumsuz liderliğin bir araya gelmesi tüm dünya için bir tehdit oluşturmaktadır" dedi.


    sira Iran da ama bakalim ne olcak_?




    Mccaın İran'ın Nükleer Tehdidinden Endişe Duyduğunu Söyledi Yorumları