Piyasalardaki Dalgalanma Neyin Göstergesi?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (01:29)   Son Mesaj: 03-19-2008 (01:29)    Cevap: 0    Gösterim: 683  

    03-19-2008

    Piyasalardaki Dalgalanma Neyin Göstergesi?

    Ekonominin Patronu Nazım Ekren, AK Parti'ye Kapatma Davasının Ardından Piyasalardaki Dalgalanmayı Değerlendirdi. Ekren, Bu Tarz Dalgalanmalara İlave Dalgalanmaların Olmaması için Kime Çağrıda Bulundu?



    Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, AK Parti'ye kapatma davasının ardından piyasalardaki dalgalanmayı değerlendirdi. Ekren, bu tarz dalgalanmalara ilave dalgalanmaların olmaması için kurum ve kuruluşların daha hassas davranması gerektiğini söyledi.

    Ankara Swiss Otel'deki, Sürdürebilir Kalkınma Programı' toplantısına katılan Ekren, pazartesi günü piyasalarda yaşanan olayın küresel fırtınanın şiddeti ve derinliğinin etkilediği alanı daha da genişlettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi. Bununla birlikte Türkiye ekonomisinin daha korunaklı bir yapıya sahip olduğunu belirten Ekren, Türkiye'nin güvenli bir liman, parlayan bir yıldız olma özelliğini halen koruduğunu söyledi.

    Ekren, bu tarz dalgalanmalara ilave dalgalanmaların olmaması için kurum ve kuruluşların daha hassas davranması gerektiğini söyledi.




    Piyasalardaki Dalgalanma Neyin Göstergesi? Yorumları