PKK İntikam için 100 Teröristi Eğitti   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (01:28)   Son Mesaj: 03-19-2008 (01:28)    Cevap: 0    Gösterim: 688  

    03-19-2008

    PKK İntikam için 100 Teröristi Eğitti

    TSK'nın Sınır Ötesi Kara Harekatıyla Büyük Darbe Yiyen Terör Örgütü PKK, Toparlanmaya Çalışıyor. Operasyonlarda 240 Teröristi Kaybeden PKK, Bahar Aylarında İntikam Eylemleri için 100 Kişiyi Eğitti.



    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır ötesi kara harekatıyla büyük darbe yiyen terör örgütü PKK, toparlanmaya çalışıyor. Operasyonlarda 240 teröristini kaybeden terör örgütü, bahar aylarında intikam eylemleri için 100 kişiyi eğitimden geçirdi.

    Güvenlik güçlerinin kara harekatıyla sessizliğe gömülen terör örgütü, çıkış yolu arıyor. Operasyonlarda büyük zayiat veren örgüt, kayıplarını telafi etmenin peşinde.

    Terör örgütü, gençleri 'İş vereceğiz, zengin olacaksın, okutacağız' diyerek kandırmaya devam ediyor. Büyük ümitlerle terör örgütüne katılan gençler, silahlı eğitimden geçirilerek çatışmalara sürükleniyor.

    Terör örgütü son 2 ay içinde Türkiye, Avrupa ve İran'dan örgüte 300 kişinin katıldığını iddia etti. Terör örgütü, 100 kişiyi 4 ay boyunca kamplarında askeri ve siyasi eğitimden geçirdi.

    Kara harekatının ardından 'ayaktayız, yıkılmadık' mesajını verebilmek için yeni teröristlere ses getirici eylem yapma talimatı verildi.

    Teröristlerin nerelerden katıldığı konusunda bir bilgi vermeyen terör örgütünün, büyükşehirlerde ses getirici eylemler için teröristlerin bazılarına bomba eğitimi verildiği belirtiliyor.

    Örgüte katılan teröristlerin yarısının bayan olması ise dikkat çekiyor. Terör örgütünün kadınları canlı bomba olarak kullandığı biliniyor. Son dönemde genç kızlara yönelik propagandayı artıran terör örgütü, töreyi kullanıyor. Örgüt, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde genç kızlara töre sorunuyla karşılaştıklarında dağa çıkmaları çağrısı yapıyor.

    100 yeni teröristin teröristbaşı Abdullah Öcalan'a sözde bağlılıklarını ilan ettiklerini açıklayan terör örgütü, PKK'nın genç başladığını ve bütün saldırılara rağmen bu genç ruhuyla mücadelesine devam edeceğini ileri sürdü.

    Katılımların Zap operasyonuna karşı Kürt gençlerinin bir yanıtı olduğunu savunan örgüt, teröristlerin sözde direnişine Kürt halkın her alanda eylemleri ile destek verdiğini iddia etti.

    Eylemlerde en büyük görevin gençlere düştüğünü ileri süren terör örgütü, gençlerden eylemlerinde metropollerle sınırlı kalmamasını, sözde özgürlüğün sembolü dağlara gelmelerini istedi.

    TERÖRİSTLERİN İNTİKAM EYLEMLERİNE KARŞIN F-16'LAR HAVADA MEHMETÇİK KARADA ALARMDA

    Irak'ın kuzeyinde yapılan sınır ötesi operasyonun bitmesiyle Mehmetçik yurt içine yöneldi.

    Nevruz öncesi güvenlik tedbirleri artırılırken; bölgede havada ve karadan operasyonlar sürüyor. Sınırdaki sızmalara karşın bölgeye takviye birlikler gönderilirken, geçiş noktaları tutulmuş durumda. Diyarbakır Tren Garı'na getirilen çok sayıda tank, operasyon bölgesine gönderildi.

    Terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kazanırken, Diyarbakır İkinci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü'nde ise hareketlilik yaşanıyor.

    Diyarbakır'dan kalkan çok sayıda F-16 savaş uçağı, sınır bölgelerinde keşif uçuşu yapıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Diyarbakır'dan 2 helikopter operasyon bölgesine uçarken, savaş uçakları da sınır bölgesinde verilen koordinatları tarıyor.

    Teröristlerin mayın tuzaklarına karşı arazi arama taramalarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri, patlayıcıları imha ediyor.

    Diyarbakır'ın Silvan ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensuplarınca kullanılan 3 mağara içerisinde, bir adet patlayıcı madde düzeneği ile muhtelif yaşam malzemeleri ele geçirildi.




    PKK İntikam için 100 Teröristi Eğitti Yorumları