Yaşlılar Haftası   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-19-2008 (01:08)   Son Mesaj: 03-19-2008 (01:08)    Cevap: 0    Gösterim: 751  

    03-19-2008

    Yaşlılar Haftası

    Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Ömrün Süresi Kadar Nasıl Yaşanıldığının Daha Önem Taşıdığını Söyledi.



    Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, ömrün süresi kadar nasıl yaşanıldığının daha önem taşıdığını söyledi.
    Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş Huzurevi'nde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açış konuşmasını yapan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yaşar Akçakoyun, Kahramanmaraş Huzurevi hakkında bilgiler verirken, 1 kişinin maliyetinin 13 bin 500 YTL olduğunu söyledi. Huzurevinde bulunan yaşlılara rahat bir ortam sağlayabilmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Akçakoyun, "Zaman gelecek herkes yaşlanacak. Türk toplumu olarak yaşlıya olan hürmetimiz vardır. Bu özelliğimizi kaybetmemiz gerekiyor. Bunun için herkese görev düşüyor" dedi.


    Ardından kürsüye gelen Vali Mehmet Niyazi Tanılır ise, "Hepimizin bu ömrü bırakıp gideceği mukadderdir. Aslında ömrün süresi kadar nasıl yaşadığımız önem taşımaktadır. Yaşlılık dönemini ömrün son dönemi ve ölümü bekleme dönemi olarak görürsek yanılmış oluruz. Yaşlılık ta bir çok güzellikleri beraberinde getirir. En azından bilgi birikimimiz ve tecrübemiz değişmektedir" diye konuştu.

    Törende ayrıca, Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.




    Yaşlılar Haftası Yorumları