Lezzetler Şenliği Hazırlıkları   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-15-2008 (23:48)   Son Mesaj: 03-15-2008 (23:48)    Cevap: 0    Gösterim: 666  

    03-15-2008

    Lezzetler Şenliği Hazırlıkları

    23 - 25 Mayıs 2008 Tarihinde Müze Kent Safranbolu' da Yapılacak Olan 3. Geleneksel Lezzetler Şenliği İçin Yürütülecek Çalışmalar ve Eksiklikleri Değerlendirmek Amacıyla Toplantı Yapıldı.


    23 - 25 Mayıs 2008 tarihinde Müze Kent Safranbolu' da yapılacak olan 3. Geleneksel Lezzetler Şenliği için yürütülecek çalışmalar ve eksiklikleri değerlendirmek amacıyla toplantı yapıldı.
    Valilik Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Can Direkçi Başkanlık ederken, Safranbolu Belediye Başkanı Nihat Cebeci, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Lezzetler Şenliği Organizasyon komitesi üyeleri ile Safranbolu Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muammer Dumaner ve organizasyonda görevli diğer yetkililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Can Direkçi, "Bugüne kadar yapılan çalışmalarda eksiklikler veya hızlandırmamız gereken noktalar varsa o konuları hep birlikte değerlendirelim. Benim gözlemlediğim kadarı ile her şey yolunda gidiyor. Bununla ilgili gerçekten çok özveri ile çalışan arkadaşlarımız var. Gerçekten herkes heyecanla çalışıyor" diyerek özveri gösterenlere teşekkür etti. Toplantıda 23 - 25 Mayıs 2008 tarihinde Müze Kent Safranbolu' da yapılacak olan 3. Geleneksel Lezzetler Şenliği'nin sekretaryasını yapan Sevgi Çeltik, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve şenliğe sponsor olan firmalar hakkında bilgiler verdi.

    3. Geleneksel Lezzetler Şenliği'nde sergilenecek olan yiyecekler ve Safranbolu'yu tanıtacak kitap basımı ile ilgili olarak, ilk etapta broşür basılması ve daha sonra kitaba dönüştürülmesi konusu tartışıldı.




    Lezzetler Şenliği Hazırlıkları Yorumları