'Bu Dava Türkiye'de Yeni Bir Dönemi Başlatacak'   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-15-2008 (23:37)   Son Mesaj: 03-15-2008 (23:37)    Cevap: 0    Gösterim: 743  

    03-15-2008

    'Bu Dava Türkiye'de Yeni Bir Dönemi Başlatacak'

    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Kapatma Davasının Siyasi Partiler Açısından Türkiye'de Yeni Bir Dönemi Başlatacağını Belirterek, 'Türkiye'yi Antidemokratik Uygulamalardan Kurtaracak' Dedi.



    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, kapatma davasının siyasi partiler açısından Türkiye'de yeni bir dönemi başlatacağını belirterek, 'Türkiye'yi antidemokratik uygulamalardan kurtaracak' dedi.

    Şahin, partisinin Antalya ilçe başkanları toplantısı öncesinde gazetecilere, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın, AK Parti'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne dava açmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Şahin, şöyle dedi:

    'Bu dava siyasi partiler açısından Türkiye'de yeni bir dönemi başlatacak. Partiler mezarlığı olmaktan kurtaracak. Üzgünüm. AK Parti bütün bu badireleri geçmişte atlattı, daha da güçlenerek çıktı.

    Bugün yerel seçimler öncesinde Anayasa Mahkamesi var. Buradan da yüzde 50'nin üzerinde oy alarak çıkacağız. Bu imkanı bize sağlayanlara teşekkür ediyorum. 71 ismi merak bile etmiyorum. Ben bu süreçleri çok yaşadım. Bu süreç sonunda Türkiye tam demokrasiye geçecek.'




    'Bu Dava Türkiye'de Yeni Bir Dönemi Başlatacak' Yorumları