Irak'taki Türk Gazetecilere uyarı !   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 02-25-2008 (22:01)   Son Mesaj: 02-25-2008 (22:01)    Cevap: 0    Gösterim: 795  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen oguzhan

    02-25-2008

    Irak'taki Türk Gazetecilere uyarı !

    Irak'ın kuzeyinde görev yapan dört Türk gazetecinin, Kürt yönetimi tarafından sınırdışı edilmediği; ancak uyarılmak üzere görüşüleceği bildirildi.



    Daha önce sınırdışı edildiği belirtilen Show TV'den Korcan Karar ve Ozan Pezak, Star televizyonundan Gökten Kadük ve İhlas Haber Ajansı'ndan Sadık Kahraman'ın, Kürt yönetimi tarafından "sadece uyarılmak üzere" çağırıldığı belirtildi.

    Bölgesel Kürt yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Irak Kürdistan Demokrat Partisi'nin Dış İlişkiler Sorumlusu Sefin Dizayi, bu dört gazeteciyi görüşmek üzere yarın IKDP bürosuna davet ettiklerini söyledi. Cihan'a açıklamada bulunan Dizayi, bu gazetecilerin uyarılacağını, aksi takdirde sınırdışı edileceklerini söyledi.

    Dizayi, "Beraber çay içmeye davet etttikleri" gazetecilere bölgedeki hassas durumu aktaracaklarını ve kendilerinden haberler konusunda daha dikkatli olmalarını isteyeceklerini söyledi.

    yabanGülü bunu beğendi.



    Irak'taki Türk Gazetecilere uyarı ! Yorumları