''Oğlum olsa askere göndermezdim''   Konuyu açan: özlem_34   İlk Mesaj: 02-25-2008 (12:12)   Son Mesaj: 02-25-2008 (12:23)    Cevap: 1    Gösterim: 659  

    02-25-2008

    ''Oğlum olsa askere göndermezdim''

    Star TV'de yayınlanan Popstar Alaturka yarışmasına "şehit" tartışması damgasını vurdu. Bülent Ersoy'un "oğlum olsa askere göndermezdim" sözlerine, Ebru Gündeş "İnşallah Allah bana bir oğul nasip eder de anlı şanlı askere yollarım" diyerek karşılık verdi.
    K.Irak operasyonunda 15 askerimizin şehit olması nedeniyle saygı duruşu yapılarak başlayan program ilginç diyaloglara sahne oldu. Bülent Ersoy, harekatla ilgili tartışma yaratacak sözler sarfetti.
    "Tamam vatan bölünmez, bilmem ne olmaz ama göz göre göre de bu çocukları bütün analar doğursun, toprağa versinler. Bu mu yani?" diyerek tepki gösteren Ersoy, "Bir çocuğun ne demek olduğunu ben sizler gibi bilemem. Ben anne değilim, olamayacağım da. Ama insan olarak o anaların yüreğinin nasıl cayır cayır yandığını ben anlayamam ama anneler anlar" dedi. Ersoy'un bu sözleri salonda alkışlarla karşılandı.
    Bülent Ersoy'un "başkalarının savaşı için doğurduğum çocuğu toprağa veremem" sözleri programda buz gibi bir hava esmesine neden olurken, Ersoy'a en sert tepki Ebru Gündeş'ten geldi. Gündeş, "İnşallah Allah bana bir oğul nasip eder de anlı şanlı askere yollarım" derken, Ersoy araya girerek "ondan sonra da ölüsünü eline alırsın" dedi. İkili bunun üzerine söz düellosuna girişti.




    ''Oğlum olsa askere göndermezdim'' Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-25-2008, 12:23


    Şehit olmak ve vatan uğrunda ölmek çok güzel bir mertebe ama gerçekten de böyle kritik bir dönemde bir annenin güle oynaya oğlunu askere yollaması çok zor.Ama vatan herşeyin üstündedir.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz