Fener´Ã*n rakibi Barcelona´ýi agirliyor   Konuyu açan: oguzhan   Ä°lk Mesaj: 02-09-2008 (04:00)   Son Mesaj: 02-09-2008 (04:00)    Cevap: 0    Gösterim: 559  

    02-09-2008

    Fener´Ã*n rakibi Barcelona´ýi agirliyor

    Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Sevilla, La Liga'nın 23. haftasında Barcelona'yı konuk edecek.

    La Liga'da kuşkusuz haftanın en ilgi çekici mücadelesi Sevilla ile Barcelona arasında oynanacak.

    Geçen hafta bitime 2 dakika kala Xavi'nin attığı golle Osasuna'yı yenen Barcelona'yı Sevilla'da çok kritik bir mücadele bekliyor. Rakibini geçtiÄŸimiz günlerde 1-1 ve 0-0'lık skorlarla Kral Kupası’ndan eleyen Barcelona, deplasmanda kazanmaya mecbur.

    La Liga'da Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez de bunun farkında. Jimenez, "Barcelona kupa maçlarında savunma ağırlıklı oynamıştı, ama sanıyorum karşılaşmayı bu sefer farklı şekilde değerlendireceklerdir"dedi.

    Beklenen futbolu ortaya koyamasa da Barcelona ligde oynadığı son 5 maçın 4'ünü kazanmayı başardı ve bu maçlarda kalesinde sadece 1 gol gördü. Fransız defans oyuncusu Eric Abidal, "Bundan sonra puan kaybetme kredimiz yok. Kendi evimizde oynadığımız iyi futbolu, deplasmanlarda da sergilemeliyiz. Aksi takdirde Real Madrid'i yakalamamız imkansız olur" dedi.

    Barcelona'da Afrika Kupası’nda bulunan Samuel Eto’o ile birlikte sakatlıkları süren Krkiç ve Zambrotta maçta forma giyemeyecek. Sevilla'da ise gol yükü yine krallıkta 16 golle ilk sırada bulunan Luis Fabiano'da olacak




    Fener´Ã*n rakibi Barcelona´ýi agirliyor Yorumları