Dünyayı Bekleyen Tehlike   Konuyu açan: N u M a N   İlk Mesaj: 01-27-2008 (01:35)   Son Mesaj: 01-29-2008 (09:31)    Cevap: 2    Gösterim: 986  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen safinaz

    01-27-2008

    Dünyayı Bekleyen Tehlike

    Dünyayı Bekleyen Tehlike
    ABD hükümet yetkilileri, yörüngeden çıkan bir uydunun dünyaya düşeceğini açıkladı
    ABD hükümet yetkilileri, artık kontrol edilemeyen büyük bir casus uydunun, şubat ya da mart ayında dünyaya düşebileceğini kaydetti.

    İsminin açıklanmasını istemeyen yetkililer, kontrol dışı kalan ve zararlı materyaller içerebileceği belirtilen uydunun nereye düşeceği hakkında henüz bir tahminde bulunamadıklarını belirtti. Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Gordon Johndroe, konuyla ilgili olarak yetkili hükümet kurumlarının durumu değerlendirmekte olduğu açıklaması yaptı.

    Johndroe, daha önce de yörüngeden çıkan çok sayıda uydunun zarara yol açmadan düştüğünü, bu uydunun da tehlike yaratmasının önlenmesi için çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti. Üst düzey bir yetkili, diğer ülkelere de konuyla ilgili bilgi verildiğini söyledi.
    Haber Tarihi : 26 Ocak 2008 (23:00) Haber Ekleyen : Güncel Haber Bot Haber Kaynağı : İnternet Haber




    Dünyayı Bekleyen Tehlike Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  01-27-2008, 09:41


    ABD,tüm sinema filmlerinde dünyayı tehdit eden uzay cisminin olduğunu ve kendi hayallerindeki gibi dünyanın ABD'ye bel bağladığını ve ondan medet umduğunu işler.Tabiki nihayi son olarakta kendileri dünyayı kurtarır ama kurtarana kadar tüm dünya ülkelerinin ABD'nin ağzından çıkacak bir kelimeyi sancılı bekleyişlerle beklemesini bir güzzel filmde konu edinir.
    Madem gerçekten de böyle bir olay olmuş,hemende haber vermişler.Bari bu uyduyu etkisiz hale getirsinlerde görelim.
    N u M a N bunu beğendi.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz

      Permalink - Mesaj no 2  01-29-2008, 09:31


    gökyüzü uydu çöplüğüne dönmüş vaziyette zaten
    bolder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) bolder Ziyaretci