MUHAKEME.NET FORUMU
Ana Sayfa
Portal
Kisayol Linkler
Yeni Mesajlar:
Bugünkü Mesajlar
Konulari okundu isaretle
Bugünün son aktiviteleri
Kendi aktivite akisina bak
Forum
Forum
Quick Links
Yeni Mesajlar
Bugünkü Mesajlar
Konulari Okundu Isaretle
Bugünün Son Aktiviteleri
Galeri
Bilgi Yarismasi
Bilgi Yarismasi
Hizli Linkler
Bilgi Yarismasi
Çözdügüm Sorular
Liderler
Rekor Salonu
Oyun Oyna
Ruh Haliniz
Günlükler
Üyeler
Üyeler
Hizli Linkler
Kayitli Üyeler
Çevrimiçi Üyeler
Yöneticiler
Son Aktiviteler
Fotograf Galerisi
Gözat
Üye Albümleri
Forum Videolari
Forum Resimleri
Düsünce Meclisi
Albümlerim
Soru - Cevap
Sözlügümüz
Eglence Forumu
Giriş
Şifremi unuttum?
Şifremi unuttum?
Üye ol
Üye ol
Muhakeme
Portal
Forum
Sanat-Kültür-Edebiyat-Multimedia
>
Siirler
>
Hadi Konuş Benimle
>
Konu Cevaplama Paneli
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.
Puanla degerlendir
10- Puan ver
9 - Puan ver
8 - Puan ver
7 - Puan ver
6 - Puan ver
5 - Puan ver
4 - Puan ver
3 - Puan ver
2 - Puan ver
1 - Puan ver
Konuyu Yanıtla
Hadi Konuş Benimle
konusuna gelişmiş panelde (zengin editör) yanıt.
Kullanıcı isminiz:
Giriş yapmak için Buraya tıklayın
JavaScript is required for human verification.
[QUOTE=yabanGülü;17067][B][RIGHT][SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]hadi söyle bana çocuk, nedir seni hayata müptela kılan dünden bugüne taşıdığın umut ne hadi söyle bak mevsim çoktan bahara döndü bu tükenmişlik neden hiç mi birşey yok payına düşen hadi söyle şimdi nerde, kiminle olmak isterdin kim bir gülümseme katardı o meleklerden kalma yüzüne kim savururdu saçlarını deli rüzgarlara kapıp koyuvermiş gibi yüreğinin gürültüsü ne vakit bastırırdı trenlerin bağırtısını hadi söyle bana çocuk nedir hayatında payıma düşen solgun bir resimde tanık, ya da hepten yabancı olduğun bir yüz mü ya da ezip geçtiğin yollarda, adımlarını kovalayan bir yansıma mı hadi söyle suskunluğundan damıttım ben onca derdi tasayı suskunluğunda tökezleyip düştüm, kanattım dizlerimi hadi söyle bana çocuk gülüşlerindeki gizem neydi gamzelerinin çukurlarına, hiç düşünmeden attım kendi her seferinde ölüm bile bir uçuç böceği güzelliğinde gelip kondu omzuma gocunmadım kabullendim. hangi mezar kabul ederdi ki gamzelerinden başka bu yalnızlıktan gövermiş bedeni. hadi söyle bana çocuk konuş benimle. damarlarımda doru atlar dolaşıyor sen her sustuğunda ezilen damarlarımda toynaklarının izi. sen gül ki gamzelensin yanakların yoksa nerden mezar bulurum kendime nerden huzur bulurum bu ölü bedenime hadi konuş artık çocuk bahardan payına düşeni al kaldır başını göğü izle göçmen kuşlar dönmek üzere bekle çocuk patlamak üzere canı yanan tomurcuk. ağaca çoktan yeşil yürüdü içime gövermiş bir yalnızlık hadi çık gel artık çocuk mevsim bahara dönmüşken ve ben kendimi sana adamışken.[/COLOR][/SIZE][/RIGHT][/B][/QUOTE]
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Diğer Seçenekler
Diğer Ayarlar
Linkleri otomatikmen URL´e cevir
Automatically retrieve titles from external links